MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnadına Aşk 6. bölüm yine izleyenleri ekrana bağladı

Başrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman'ın paylaştığı İnadına Aşk 6. bölümü perşembe akşamı ekrana geldi. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı İnadına Aşk 7. bölümde Defne'nin yaptığı numara başına çok işler açtı.

İNADINA AŞK 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Yayınlandığı ilk günden bu yana ses getiren İnadına Aşk 6. bölümü renkli sahneleri, sürpriz gelişmeleriyle kaldığı yerden devat etti. Plaza playboyu Aras ve inatçlı laz kızı Defne'nin çekişmeli aşk hikayesini anlatan dizinin bu bölümünde; Yeşim ve Çınar arasındaki yakınlık Aras'ı şüphelendirdi. Yaman, Çınar ve Yeşim arasındaki ilişkiyi öğrendi mi? Dizinin bir diğer çifti Deniz ve Ezgi arasında ise yeni gelişmeler yaşandı. Başrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman'ın paylaştığı İnadına Aşk 6. bölümü 6 Ağustos Perşembe akşamı yayınlandı.

İNADINA AŞK 6. BÖLÜM ÖZETİ

İnadına Aşk 6. bölümünde; Defne'nin yaptığı numara başına çok işler açtı. Kendi başına açtığı iş yetmemiş gibi, Yalın'ın da sakat kalmasına sebep olunca, kaçacak yeri kalmayan Defne cezasına razı geldi. Bu ceza Defne'yi hiç ummadığı bir sürprizle karşı karşıya getirecekti. İnadına Aşk son bölümünde Yeşim ve Çınar'ın ise aralarında ki aşkı çok büyük bir sınav beklemekteydi. Toprak engeliyle karşılaşan iki aşık ciddi anlamda yol ayrımına girdiler. Diğer tarafta ise Ezgi'nin peşinde dolaşan Deniz, sonunda Ezgi'yi pes ettirip kahvaltı sözü aldı. Ancak Deniz'i gittiği yerde , Ezgi tarafından hazırlanan farklı bir sürpriz beklemekteydi. İnadına Aşk son bölümünde bir de ayrılık vardı. Çınar çocuk hayalini anlatırken çocuğun adını Dursun koymak istediğini söyleyince, Yeşim tepki gösterdi ve çocuğuna Yunan Savaş Tanrısı Ares ismini koymak istediğini belirtti ki ikili daha ancak hayal olan çocuğun ismi yüzünden kavga edip ayrıldılar.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler