MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'İnadına Aşk dizisi neden bitti?' şaşırtan yanıt

Yaz sezonuna damga vuran İnadına Aşk 32. bölümüyle final yaptı. Dizinin final kararıyla büyük şaşkınlık yaşan takipçileri; İnadına Aşk neden bitti? sorusuna yanıt aradı. Merak edilen bu soruya yanıt İnadına Aşk yapımcısından geldi.

Romantik komedi türündeki Fox Tv dizisi İnadına Aşk 32. bölümüyle son kez izleyici karşısına çıktı. Karadeniz'in hırçın kızı Defne ve plaza playboyu Yalın'ın kimi zaman çekişmeli kimi zamansa romantik aşkını ekrana taşıyan İnadına Aşk 3 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelen bölümüyle final yaptı.Başrollerini Açelya Topaloğlu, Can Yaman, Eren Vurdem, Nilay Duru, Cem Belevi, Aras Aydın, Elvin Levinler, Taner Rumeli, Yeşim Dalgıçer, Bilge Şen ve Selim Gürata gibi isimlerin paylaştığı İnadın Aşk 32. bölümüyle final yapması büyük şaşkınlık yarattı.Ekranlara iddialı bir giriş yapan ve bu iddiasını uzun süre koruyan dizinin bitmesi ardından "İnadın Aşk neden bitti?", "Dizinin reytingleri mi düştü?" gibi sorular soruldu. İnadına Aşk'ın bitirilme nedeni ve final bölümünde yaşananları sizler için özetledik.

İNADINA AŞK 32. BÖLÜM FİNAL ÖZETİ

Abisinin inadı yüzünden çok kızan Defne, Toprak'a isyan etti ve özgür olduğunu, istediği adamla evlenebileceğini söyledi. Toprak da bunun üzerine, Defne'ye özgür seçimini yapmasını söyledi. Ya sevdiği adam, ya ailesi. Defne tam sevdiği adamı seçecekken, Yalın engelledi. Sevdiği kadının seçim yapmasına izin vermek istemiyordu, onun için ailesini de kazanacaktı. Yalın Toprak'a Defne'den vazgeçmediğini göstermek için akla hayale gelmeyecek yollara başvururken, Toprak da damat adayını sınamaya başladı. Ama bu ilginç sınav, Leyla ile arasında beklenmedik sonuçlara yol açtı. Deniz ve Damla ise olmayan bebeklerinin Aras ailesinde oluşturduğu coşkuyla uğraşırlarken bir de başlarına Damla'nın annesi çıktı. İşte şimdi işler çok fena karıştı. Bu arada Barutçu Apartmanı'nda tadilat bitti ve Yeşim'le Çınar yeni evlerine çıktılar. Nihayet yalnız kalabilmişlerdi ve romantik planları vardır Acaba bu sefer bu planları gerçekleştirmeyi başarabildiler mi? Polat ise Nehir'i bir türlü aklından çıkaramadı ve entrikacı yengesi Yeşim'in desteğiyle harekete geçmeye karar verdi. Tabii Polat'ın harekete geçmesi demek ortalığın karışması demekti.

İNADINA AŞK NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Yaz sezonunda büyük umutlarla başlayan ve yayınlandığı ilk haftalarda reytinglerde üst sıralarda yer alan İnadına Aşk, ilk olarak perşembe günleri ekrana gelmeye başlamıştı. Ancak dizinin Kara Sevda, Poyraz Karayel, Diriliş Ertuğrul gibi iddialı rakiplerin olduğu Çarşamba gününe çekilmesi, diziyi kötü etkiledi. İlk kez bir romantik komedi çeken yapımcı Osman Sınav, final kararıyla ilgili olarak İnadına Aşk'ın konusunun evlendikten sonra tadı olmadığını ve konunun zirvede bırakılması gerektiğine inandığını söyledi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler