MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İngiliz model Cara Delevingne evlilik yolunda ilk adımı attı

Bir çok önemli markanın reklam yüzü olan ve önemli defilelerde boy gösteren ünlü top model Cara Delevingne evlilik yolunda ilk adımını attı. Cara Delevingne kız arkadaşına St. Vincent'te evlenme teklif etti.

Bir dönem pek çok ünlü aktörün radarında olan Cara Delevingne'den sürpriz bir haber geldi. İngiliz top modelin yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu sevgilisiyle evlenme kararı aldığı iddia edildi. İngiliz The Sun gazetesinde yer alan habere göre; Cara Delevingne kız arkadaşı St. Vincent'e oldukça romantik bir ortamda evlilik teklifi etti. 23 yaşındaki ünlü model, mutlu bir birliktelik yürüttüğü şarkıcı St. Vincent'e Eiffel Kulesi'nin tepesinde "Benimle evlenir misin?" diye sordu. Leonardo Di Caprio gibi pek çok 'gözde' bekarın radarında olan Cara Delevingne'nin teklif yaparken diz çöktüğü söylentileri de var.

Vogue dergisine verdiği demeçte hem kadınlardan hem de erkeklerden etkilendiğini açıklayarak büyük bir şaşkınlık yaratan Cara Delevingne, Leonarda Di Caprio'yu 'fazla yaşlı' olduğu gerekçesiyle reddetmiş, Michelle Rodriguez ise yaşadığı aşkla ise uzun süre gündemde kalmıştı.

CARA DELEVİNGNE KİMDİR?

12 Ağustos 1992'de doğan Cara Delevingne, kariyerine modellikle başlamıştır. Blumarine, Zara ve Chanel gibi markaların reklam yüzü olan İngiliz model, models.com 's Top 50de 5. sırada yer almaktadır. Aynı zamanda İngiliz Moda Ödülleri 2012 Yılı Modeli Ödülü'nü kazanmıştır. Oyunculuk alanında da kendini ispatlayan Cara Delevingne, Tolstoy'un Anna Karenina romanının film uyarlamasında Prenses Sorokina rolünü canlandırmıştır.Aynı zamanda küçükken Barny's Friends'de de rol almıştır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler