MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İngiliz Şarkıcı Cheryl aile sırrını TV'de öğrendi

İngiliz şarkıcı Cheryl, katıldığı televizyon programında ailesinin gayrimeşru ilişki sırrını öğrendi.

Cheryl, İngiliz BBC1'ın hazırladığı 'Kim Olduğunu Düşünüyorsun?' adlı programda ailesiyle ilgili bir sırrı öğrendi. Programda büyükannesi Olga'nın, büyük büyükbabası Joseph Wilson Ridley'in evindeki hizmetçisiyle yaşadığı aşkın gayrimeşru ikizlerinden biri olarak dünyaya geldiğini öğrenen 33 yaşındaki şarkıcı, kameralar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

ANNESİNDEN BİLE SAKLAMIŞ

Büyükannesinin, bu sırrı annesinden bile sakladığını söyleyen Cheryl, o nedenle konuyla ilgili hiçbir şey bilmediklerini ifade etti.

2002 YILINDA ŞÖHRETE KAVUŞTU

İngiliz şarkıcı, 2002 yılında ITV'nin televizyon programı "Popstars: The Rivals" aracılığıyla kurulan "Girls Aloud" adlı kadın müzik grubunun bir üyesi olmasının ardından üne kavuştu.

Mayıs 2009 itibariyle grubun serveti 25 milyon sterlini buldu. Girls Aloud ile beraber Cheryl, Birleşik Krallık müzik listesinde, aralarında dört adet bir numara olmak üzere art arda yirmi single çalışmasına imza atarken; grubun iki albümü de bu ülkede bir numaraya yükseldi.

Grup ayrıca dört kez BRIT Ödülleri'ne aday gösterilirken, bu adaylıklardan biri olan 2009'da "Yılın Şarkısı" dalındaki ödülü de 'The Promise' adlı şarkıyla elde etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler