MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İrem Derici'den şok sözler: Anırmadan söylüyorum

İrem Derici yine öyle bir açıklama yaptı ki rakipleri küplere dinecek dedirtti. Kameralar karşısına geçen İrem Derici, isim vermeden "Anırmadan ve hissederek şarkı söylüyorum. Abartmıyorum, ıkına ıkına da bir şey yapmıyorum." dedi.

İrem Derici, bu kez rakiplerini çileden çıkartacak açıklamalarda bulundu, son dönemin çok konuşulan ismi olmayı başaran İrem Derici, meslektaşlarını yerden yere vurarak çok şaşırtan şu açıklamaları yaptı: "Bazıları gibi anırarak ve ıkına ıkına şarkı söylemiyorum." dedi. Romantik şarkıları ve iddialı sahne performanslarıyla kısa sürede en sevilen şarkıcılardan olmayı başaran İrem Derici, Demet Akalın ve Hande Yener arasında yaşanan konser rekabeti içerisindeki yerini de aldı. Başarısı kadar ilginç açıklamalarıyla da sık sık gündeme gelen şarkıcının son açıklaması ise yenilir yutulur cinsten değil!

"BEN ANIRMIYORUM"

Kameralar karşısına geçen ve muhabirlere açıklama yapan İrem Derici: "Pop müzikle dalga geçerken şimdi en önde bayrakla koşanı oldum. Sesime güveniyorum. Anırmadan ve hissederek şarkı söylüyorum. Abartmıyorum, ıkına ıkına da bir şey yapmıyorum." diyerek isim vermeden bazı meslektaşlarına göndermede bulundu.

900 BİN LİRA KAZANACAK

Yakaladığı şöhreti kazanca çevirmeyi de başaran şarkıcı, 15 bin liralık sahne ücretini 3'e katlayarak 45 bin liraya çıkardı. Eylül ayına kadar 20 konserlik anlaşma imzalayan Derici, 900 bin lira kazanacak.

İREM DERİCİ KİMDİR?

21 Mart 1987 yılında doğan İrem Derici, küçük yaşlardan beri müzikle ilgilenmekte, 4 yaşından beri org çalmaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano Bölümü mezunu olan İrem Derici, O Ses Türkiye yarışmasına da katılmıştır."Bensiz Yapamazsın" isimli çalışmasıyla profesyonel anlamda müzik hayatına başlayan genç şarkıcı, asıl çıkışını 2013'te piyasaya sürdüğü "Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı" albümü ile yakalamış, 24 milyon izlenme sayısıyla büyük bir başarı elde etmiştir.15 Nisan 2014'te "Kalbimin Tek Sahibine" şarkısı ,"en çok dinlenenler" arasına girmiş, 110 milyondan fazla izlenerek rekor kırmıştır.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler