MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İrem Derici'den Youtube aptal değil çıkışı

Müzik Kuşu programına konuk olan İrem Derici kariyeri ve özel hayatı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Michael Kuyucu'nun sorularını yanıtlayan İrem Derici Youtube kanalıyla ilgili söylentileri yanıtladı.

Son dönemlerin en çok sevilen Şarkıcısı İrem Derici, Uçan Kuş TV'de Michael Kuyucu'nun hazırlayıp sunduğu "Müzik Kuşu" programının konuğuydu. Michael Kuyucu'nun sorularını yanıtlayan İrem Derici kariyerinin yanı sıra özel hayatı ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eylül ayından sonra çocuk yapma planı olduğunu söyleyen İrem Derici şarkılarını bu döneme göre hazırladığını söylerken, şan eğitimi almadığını ve almayı düşünmediğini açıkladı.

İrem Derici son günlerde yaşanan "Sahte Youtube tıklanmaları" ile ilgili çok ciddi bir açıklamada da bulundu.

İREM DERİCİ: YOUTUBE APTAL DEĞİL

"Youtube Aptal Değil! Bir dönem yapıldı, ama şöyle bir şey var Youtube hepimizden daha zeki, öyle haybeye kimseye para kazandırmaz Youtube… Çatır çatır siliniyor o sahte tıklananlar. Alim olmaya da gerek yok, bir videonun sahte tıklanmasının olup olmadığını anlamak için.
İstatistiklere baksınlar, "like" sayılarına baksınlar, 120 milyon "tık" vardır "like" sayısı 3 bindir mesela "Hadi canım" dersiniz. Birde şunu söylemek istiyorum. "Türkiye'de şu kadar internet tıklayıcısı var, bu kadar büyük tıklama olur mu?" diye soruyorlar. Neden hor görüyorlar? Biz Arap ülkelerinde de acayip dinleniyoruz. Başka ülkelerde de dinleniyoruz. Mesela "Zorun Ne Sevgilim"i Rusya'dan almak istediler.

Yani dünyadan da takip ediliyoruz. Youtube hiç aptal değil. Zaten bu katakulliler video ilk konulduğunda yapılıyor. Youtube videoları inceler bakar ve varsa bir katakulli "hop" hemen siler". diyen İrem Derici tartışmaların gereksiz olduğunu sözlerine ekledi.

İrem Derici bu konu ile ilgili "Savaşa dövüşe gerek yok, bana da zamanında söylediler bu kadar tık sahte mi?" diye, düğünlerde de mi biz çaldırdık silah zoruyla şarkıları? Ben mi millete iTunes'dan indirin dedim. Ben mi millete silah zoruyla cep telefonu melodisi yapın dedim?"diyerek bu konudaki tartışmalara kendi çalışmalarından da örnek verdi. İrem Derici bu konunun abartıldığını söyledi ve "Radyocular tıka göre mi şarkı çalıyor? Tırışka bunlar tırışka…" diyerek şarkıcılar ile ilgili yaşanan sahte tıklanma konusunun anlamsız bir konu olduğunu vurguladı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler