MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İrem Derici'nin bebeklik fotoğrafı olay oldu

İrem Derici, bebeklik fotoğraflarıyla sosyal medyada dalga geçiyor. İrem Derici'nin özellikle "Efsaneymişim" notuyla paylaştığı fotoğraf takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuluyor.

Pop müziğin güçlü sesi İrem Derici, şu sıralar Instagram gönderileriyle gündemden düşmüyor. Sık sık bebeklik fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan İrem Derici kendiyle de dalga geçmeyi ihmal etmiyor. Ünlü şarkıcının "Efsaneymişim" notuyla paylaştığı fotoğraf gülümsetti. Daha önce "Beyaz Show"a katılan ünlü şarkıcı İrem Derici'ye eski fotoğrafları gösterilince: "Evlat olsa eldivenle sevilmez. Nerden buldunuz bu fotoğraflar rezalet resmen diyerek'." diyerek espiri yapmış, stüdyodakileri kahkaya boğmuştu.

İREM DERİCİ KİMDİR?

21 Mart 1987 yılında doğan İrem Derici, küçük yaşlardan beri müzikle ilgilenmekte, 4 yaşından beri org çalmaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano Bölümü mezunu olan şarkıcı, O Ses Türkiye yarışmasına da katılmıştır."Bensiz Yapamazsın" isimli çalışmasıyla profesyonel anlamda müzik hayatına başlayan İrem Derici, asıl çıkışını 2013'te piyasaya sürdüğü "Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı" albümü ile yakalamış, 24 milyon izlenme sayısıyla büyük bir başarı elde etmiştir.

15 Nisan 2014'te "Kalbimin Tek Sahibine" şarkısı ,"en çok dinlenenler" arasına girmiş, 110 milyondan fazla izlenerek rekor kırmıştır.İrem Derici, en son 24 Mart 2015 tarihinde Değmezsin Ağlamaya isimli maxi single'ı çıkartmıştır. Başarılı sanatçı, ünlü radyocu Rıza Esendemir ile dünyaevine girmiştir.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler