MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul Vezneciler'deki patlamaya ünlü isimlerden tepki yağdı

Türkiye yasta... İstanbul'da Beyazıt Karakolu ile Vezneciler otobüs durağı arasında çevik kuvvet otobüsüne yönelik bombalı saldırı düzenlendi. Saldırı da 7 polis şehit oldu, 5 sivil vatandaş hayatını kaybetti. Kısa sürede Türkiye gündeminde birinci sıraya giren patlamaya ünlülerin tepkileri de şöyle:

TUĞBA ÖZAY
Ve yine yüreğimiz yangın yeri ... Bir huzur verilmiyor canım ülkeme... İstanbul Vezneciler'de yaşanan patlama sonrası yaşamını yitiren vatandaşlarımız için çok üzgünüm... Neden bu anlamsız ölümler .. Ne için ..? ! Sadece öfkeleniyor, üzülüyor ama hiçbir şey yapamıyoruz... Ve maalesef ki alışıyor, alıştırılıyoruz tüm ölümlere... Yaralılarımıza acil şifa dilerken, şehit düşen polis ve vatandaşlarımıza rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum.

SEVİM EMRE
Yine ateş düştü yüreğimize gözden yaş değil kan akıyor... Yazık çok yazık gün aydın diyemiyorum gün kara kapkara...

ERHAN ÇELİK
Allah(c.c.) rahmetini şehitlerimizden esirgemesin ve vatanı uğruna can veren, cennetiyle müjdeledikleriyle mukabele etsin.

ŞEVKET ÇORUH
Yanıyoruz... Lanet olsun bu ateşi körükleyenlere, terörü destekleyenlere... Bu kadrolu terör uzmanlarının söylemleri sıktı artık 'onların istediği bu sakin olalım.' Bunları ölen insanların ailelerine anlatsana..

EBRU ŞALLI
Biz buradan bu fotoğrafı paylaşıyor ve duygularımızı dile getiriyoruz belki ama ne değişiyor hiçbir şey... Üzgünüm... Vicdan duygusunu, kalbinde sevgiyi barındırmayan kötü insanlar yaşıyor... Masum, sevgi dolu insanlar azalıyor... Hepimizin başı sağ olsun.

BEKİR AKSOY
Yıllarca polis ekmeği yiyen bir polis çocuğu olarak, babamın mesleğini her türlü zorluğa rağmen, layıkıyla yapmaya çalışan bu kahraman vatan evlatlarına ve sivil kayıplarımıza Allah rahmet eylesin...

OKTAY KAYNARCA
Sarılmış mıdır çocuklarına acaba, bu sabah işlerine giderken o iğrenç saldırıda hayatını kaybedenler ve patlama anında akıllarına gelecek vakit bulmuşlar mıdır, benden sonra aileme ne olacak diye, telaş etmeye mesela? Asıl önemlisi hangi akıl hangi hırs hangi ideoloji hangi vicdan bir arabaya kilolarca bomba yükleyip insanların içinde patlatmaya bir sebep bulabilir? O bombayı patlatırken gülümsemiş midir mesela katiller önemli ve iyi bir şey yaptığını düşünerek? Hiç kendisine sarılan biri aklına gelmemiş midir gözlerinin önünde insanlar ölürken? Nasıl uyur bu gece ve bundan sonraki geceler mesela ? Hayatını kaybedenlerin mekânları cennet olacaktır da o hayatları alanların ki ne olacak bilmezler mi? Sevgi...Haine, cahile, kötüye, bölücüye, inat sevgi kurtaracak dünyayı ve bir insanı sevmekle başlayacak her şey....

EMRE AYDIN
Şehit polislerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Yazık..

ALİŞAN
Bu mübarek günlerde bize bu acıları yaşatanlara, oruçlu ağzımla dolu dolu Allah'ımdan diliyorum ki en kısa zamanda belalarını bulsunlar, yok olsunlar.. Yazık, günah 11 şehidimiz varAllah'ım ailelerine sabırlar versin. Hepimizin başı sağ olsun... Bu kadar kahpe, bu kadar hain, bu kadar şerefsiz, bu kadar kansız nasıl olabiliyorsunuz..

DEMET AKALIN
Allah'ım sen büyüksün sana sığınırız... 11 şehit.

DOĞUKAN MANÇO
Bugün Fatih'te yaşanan üzücü olayda yaşamını yitiren polis ve sivil vatandaşlarımızıa Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum. Yaralı vatandaşlarımızın en kısa sürede sıhhatlerine kavuşmasını dilerken hep beraber barış içinde bir Türkiye'de yaşamayı umut ediyorum.

EBRU GÜNDEŞ
Yine sözün bittiği yer...

EMİNE ÜN
Terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden 7 polis ve 4 vatandaşımıza bu mübarek günde Allah'tan rahmet ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyorum... Çok çok üzgünüm... Mübarek Ramazan ayında masumları öldüren insanları Allah'a havale ediyorum...

CEYHUN FERSOY
Lanet olsun teröre, Allah'a havale esiyoruz Türk milleti olarak... Yeter artık dedikçe daha içimiz yanıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler