MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftini ayıran kadın

Hollywood'un en beğenilen çifti Angeline Jolie ve Brad Pitt'in boşanma kararı almaları dünya gündemine girdi. Jolie'nin eşinin peşine dedektif taktığı ve boşanma sebebinin Fransız aktris Marion Cotillard'ın sebep olduğu öne sürülüyor.

41 yaşındaki Jolie, 52 yaşındaki Brad Pitt'ten boşanmak için önceki gün mahkemeye başvurdu. Çiftin ayrılmasındaki sebep aldatılma gibi görünse de Jolie'nin avukatından gelen açıklama ayrılığın sebebinin çiftin çocuklarıyla ilgili yaşadığı anlaşmazlıklar olduğu belirtiliyor. Bu yüzden Angelina Jolie, 6 çocuğunun velayetinin kendisinde kalmasını istemiş.

Jolie'nin avukatı, evliliğin sona erdirilmesi için gerekli yasal girişimleri başlattıklarını duyurdu.

Hollywood'un en gözde çifti olarak bilinen ve 'Brangelina' adıyla anılan ikili, 9 birlikteliklerinin ardından 2014 yılında sade bir törenle evlenmişti. Jolie-Pitt çiftinin üçü biyolojik, üçü de evlatlık olmak üzere altı çocuğu bulunuyor.

İkilinin ayrılmasındaki kişi olarak görülen Marion Cotillard, ünlü Fransız şarkıcı Edith Piaf'ı canlandırdığı 2007 yapımı "La môme" (Kaldırım Serçesi) filmiyle "En İyi Kadın Oyuncu" dalında Oscar kazanmıştı.

Ünlü magazin sitesi TMZ, yıldız oyuncu Jolie'nin Pitt'ten; alkol, marihuana ve öfke kontrolü gibi konulardaki sorunları nedeniyle boşanmak istediğine dair iddialar da olduğunu ancak bu duyumların teyit edilemediğini belirtti.

2007 senesinden beri birlikte olan ancak evlenmeyen Cotillard-Canet çiftinin Marcel adında beş yaşında bir çocuğu bulunuyor.
Fransız aktrisin Paris'teki ailesine yakın bir kaynak ise Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamada, Jolie-Pitt çiftinin boşanmasına neden olduğu sürülen Cotillard'ın 43 yaşındaki aktör Guillaume Canet ile ilişkisinin sürdüğünü söyledi. Kaynak, "Bunlar Marion'ın duymak istemediği iddialar. Guillaume'u Brad ile aldattığına dair iddialar onu kesinlikle yıkacaktır" dedi.


Brad Pitt ve Marion Cotillard'ın başrollerinde oynadığı "Allied" filmi Kasım ayında vizyona girecek. Pitt ve Cotillard, 1942 yılında geçen filmde, bir Alman yetkiliyi öldürmek için görevlendirilen ve daha sonra birbirlerine aşık olarak evlenen iki suikastçıyı canlandırıyor.


ABD medyası çekimler sırasında Pitt ve Cotillard arasında gözlemlenen "elektriğe" dikkat çekerken, en fazla öne çıkarılan sahne ikilinin otomobilde ateşli biçimde öpüştükleri bölüm olmuştu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler