MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Asla Vazgeçmem final bölümü tarihi

Başrollerini Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin paylaştığı Asla Vazgeçmem dizisi için final kararı çıktı. Peki Asla Vazgeçmem final bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte sevilen dizinin finaliyle ilgili detaylar!

Show Tv ekranlarına iddialı bir giriş yapan Asla Vazgeçmem için son karar verildi. Daha önce birkaç kez final yapacağı iddialarıyla gündeme gelen ancak reytingleri iyi gittiği için devam kararı alan Asla Vazgeçmem dizisi için final kararı çıktı. Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan ve aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadının öyküsünü ele alan dizinin kadrosu kısa süre önce yenilenmişti ancak bu yenilik reytingleri etkilemeyince final kararı alındı. Başrollerini Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe ve Şafak Pekdemir'in paylaştığı, oyuncu kadrosunda Ayşegül Günay, Tugay Mercan, Yonca Cevher'in paylaştığı Asla Vazçmem kısa bir süre sonra ekran macerasını noktalayacak.

ASLA VAZGEÇMEM NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Peki ikinci sezonuyla devam eden Asla Vazgeçmem ne zaman final yapacak? Uçankuş TV'nin "İki Kadın Arasında" programında dizinin final tarihi açıklandı. İki Kadın Arasında" programında dizinin final tarihi açıklandı. Açıklamaya göre Asla Vazgeçmem 57. bölümü ile final yapacak. İlk bölümlerinde beklenen reytinglere ulaşamayan "Asla Vazgeçmem", daha önce de birkaç kez yayında kaldırılma tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı. Tüm söylentilere rağmen dev bütçeli dizilere uzun süre kafa tutan Asla Vazgeçmem Haziran ayının son haftasına denk gelecek olan 57. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler