MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Benim Stilim All Star finalinde şoke eden sonuç

Sevilen stil yarışmasu İşte Benim Stilim All Star birincisi belli oldu. En fazla oyu almayı başaran Ayşenur Balcı, İşte Benim Stilim All Star tacını taktı. Ancak, İşte Benim Stilim All Star final sıralaması sonucu büyük bir şok yaşattı.

TV8 ekranlarının nefes kesen yarışması İşte Benim Stilim, final yaptı. Ayşenur Balcı, Çiğdem Çelik, Nihal Candan, Gülşah Yılmaz, Ayşegül Doğan ve Özden Cerrahoğlu'nun finale kaldığı İşte Benim Stilim All Star, finaliyle büyük bir heyecan yaşattı. Dün gece son kez ekrana gelerek sezonu tamamlayan İşte Benim Stilim'de şampiyon Ayşenur Balcı oldu. Farklı tarzı ile beğeni toplayan Ayşenur Balcı, İşte Benim Stilim All Star'da finalin en yüksek puanını alarak Türkiye'nin En Stil Kadını seçildi! İşte büyük rekabetin yaşandığı yarışmanın finalinden detaylar...

İşte Benim Stilim All Star finalinde Ayşenur Balcı, Özden Cerrahoğlu, Çiğdem Çelik, Nihal Candan, Gülşah Yılmaz ve Ayşegül Doğan son kez jürinin karşısına çıktı. Yarışmanın son bölümünde eğlenceli ve duygusal anlar yaşandı. Merakla beklenen SMS oylaması sonucunda Ayşenur Balcı yarışmanın galibi olmayı başardı ve Türkiye'nin En Stil Kadını seçildi. Böylelikle 100 bin TL'lik büyük ödülün sahibi Ayşenur Balcı oldu. Diğer yandan halk oylaması sonucunda ikinci ise Nihal Candan seçildi ve 50 bin TL kazandı.

İŞTE BENİM STİLİM SMS OYLAMASI SONUÇLARI

1.Ayşenur Balcı

2. Nihal Candan

3. Çiğdem Çelik

4. Özden Cerrahoğlu

5. Ayşegül Melisa Doğan

6. Gülşah Yılmaz

AYŞENUR BALCI KİMDİR?

İşte Benim Stilim All Star'ın şampiyonu olan ve 100 bin TL büyük ödülü kazanarak 'Türkiye'nin En Stil Kadını' seçilen Ayşenur Balcı, 23 Ağustos 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Lise eğitimini tamamlamasının ardından üniversiteye Açıköğretim Fakültesi'nde devam eden Ayşenur Balcı, 1,72 boyunda ve 52 kilodur.

2013 yılında karikatürist Yılmaz Arslantürk'ün çizgi romanından uyarlanan ve başrolünde Tim Seyfi'nin oynadığı Otisabi adlı dizide rol alan Ayşenur Balcı, daha sonra ise 2014 yılında Fox TV'de yayınlanmaya başlayan Kiraz Mevsimi dizisinde rol aldı. Yine 2014 yılında o dönem Show Tv'de yayınlanan Bu Tarz Benim adlı yarışmaya katılan Ayşenur Balcı, bu yarışmayla büyük ses getirdi. Farklı tarzı ile seveni olduğu kadar beğenmeyeni de olan Ayşenur Balcı, son olarak İşte Benim Stilim All Star'da yarıştı ve şampiyon oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler