MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Benim Stilim All Star, büyük sürprizlerle başladı

İşte Benim Stilim All Star, 30 Ağustos Pazar akşamı ekranlara merhaba dedi. İşte Benim Stilim'de yarışan en iddialı isimleri bir arada toplayan İşte Benim Stilim All Star'ın gala gecesinde büyük sürprizler yaşandı.

Sevilen moda yarışma programı İşte Benim Stilim All Star, ekranlara ve izleyicilerine merhaba dedi. Geçtiğimiz üç sezonun en iddialı, en iyi ve en stil kadınlarını bir araya getiren İşte Benim Stilim All Star, birinci bölümüyle şimdiden fırtınalar estirdi. Jüri koltuğunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez'in oturduğu, sunuculuğunu geçtiğimiz sezonlarda da olduğu gibi Öykü Serter'in üstlendiği İşte Benim Stilim All Star'ın gala gecesi, 30 Ağustos Pazar akşamı yayınlandı. Geçtiğimiz sezona damga vuran 14 ismi bir araya getiren İşte Benim Stilim All Star'ın ilk bölümünden tartışmalar başladı. Bazı yarışmacılar birbirini yerden yere vururken, jüri üyesi Nur Yerlitaş'ın üçüncü sezonun birincisini sert sözlerle eleştirmesi gecenin olayı oldu.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR KURALLARI

İşte Benim Stilim All Star, iddialı yarışmacıları kadar yeni kurallarıyla da konuşturacak. Üç sezonun en iddialı isimlerini bir araya getiren yarışmanın yeni kurallarıyla rekabet daha da kızışacak. Peki, nedir bu kurallar? Jüri üyeleri yarışmacıları, 10 puan üzerinden değerlendirilecek. Puanlama sistemi ile her gün günün en kötü giyinen yarışmacısı seçilecek ve İşte Benim Stilim All Star'ın o yarışmacısı hafta boyu üzgün surat rozetini taşımak zorunda kalacak. En az oyu alan 5 kişi elenme adayı olarak jüri üyelerinin karşısına geçecek. Jüri üyeleri2 kişiyi kurtarabilecek, kalan 3 kişi ise elenme adayı olacak. Eleme adayı dışında kalan yarışmacılar ise her hafta 10 bin lirayı kazanmak için yarışacak yani İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları, her hafta 10 bin liranın sahibi olmak için büyük bir rekabet içinde olacaklar.

"OTURUR BURADA AĞLARSIN"

Üçüncü sezonun birincisi Ezgi Ünal'ın giydiği kıyafeti hiç beğenmeyen Nur Yerlitaş, yarışmacıyı "Çok kötü bir elbiseyle geldin, olacak gibi değil. Kusura bakmasınlar; modeli çok kötü, çok klasik. Yani böyle birşey yok, ben buna hiçbir anlam veremedim. Ben inanamıyorum, sen son birincisin. Senin bunu yapmaya hakkında yok, şimdi o kızlar içlerinden diyorlar ki: "Bu mu birinci?" sözleriyle eleştirdi. Ezgi Ünal'ın bu sözlere karşılık "Keşke mini şort giyip gelseydim." sözünü söyledikten sonra "İçimden geldi" açıklamasında bulunması, Nur Yerlitaş'ı daha da çileden çıkarttı. Ezgi Ünal'ın kendisine verdiği cevaba sinirlenen Nur Yerlitaş "Ben içimden gelenleri söylersem, oturur burada ağlarsın!' dedi.

İŞTE İLK ÜZGÜN SURAT ROZETİ SAHİBİ!

Olaylı başlayan İşte Benim Stilim All Star'ın ilk bölümünde; son şampiyon Ezgi, Gizem ve Ayşegül, gecenin rüküşü seçildi. Gizem ve Ayşegül'ü jüri üyeleri kurtararak Ezgi'yi eleme potasına attı. Böylece Ezgi Ünal hem üzgün surat rozetini takan hem de elenme tehlikesiyle karşı karşıya gelen ilk isim oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler