MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'İşte Benim Stilim'de kim elendi?' sorusunun yanıt bulduğu gecede şok detay

'İşte Benim Stilim All Star'da kim elendi?' sorusu 9 Ekim Cuma günü yanıt buldu. İşte Benim Stilim All Star eleme gecesine Nazlı Hamarat hakkındaki iddia, eleme gecesine damga vurdu. Peki, İşte Benim Stilim'de kim elendi?

Tv 8 ekranlarının olaylı stil yarışması "İşte Benim Stilim'de kim elendi?" sorusu yanıt buldu. Jüri üyeleri ve ilginç yarışmacılarıyla gündemden düşmek bilmeyen İşte Benim Stilim All Star'ın eleme geceleri artık cuma günü yapılıyor. Üzgün surat alan isimlerin yarışmaya tutunmak, eleme riski bulunmayan yarışmacıların ise büyük ödülü kazanmak için kıyasıya mücadele edeceği İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde neler yaşandığı bu hafta da merak konusu oldu. İşte Benim Stilim All Star'a veda edecek ismin belirleneceği gecede eleme potası dışında kalan isimler Pop ART konseptiyle yarıştı. Konsepte uygun giyinerek gecenin en yüksek oylarını alan isim 10 bin TL ile ödüllendirildi. Betül Demir ve Buray' ın eşlik ettiği "Eleme Gecesi" nde jürinin oylaması ile üzgün surat rozeti alan yarışmacılardan hangisi elendi? Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve sunucu Öykü Serter'le İşte Benim Stilim All star Cuma akşamı Eleme Gecesi hakkında detaylar haberimizin devamında...

İşte Benim Stilim'den elenmek üzere; 3 yarışmacı Nazlı Hamarat, Melek Balkan ve Sara Koçoğsahneye çıktı. Sara Koçoğlu oy olarak Melek Balkan ve Nazlı Hamarat'tan daha fazla oy alınca elenme stresinden kurtulmuş oldu. Nazlı Hamarat ve Melek Balkan ise kendilerine verilen süre içerisinde yeni kombinlerini yapmak üzere makyaj odasına gittiler. İki yarışmacı en iyi halleriyle sahneye çıktıktan sonra İşte Benim Stilim'den veda edecek ismin belirlenmesi için oylamaya geçildi: Nazlı Hamarat ve Melek Baykal için önce yarışmacılar fikirlerini söylediler. Çiğdem Çelik ortaya Nazlı Hamarat ile ilgili bir iddia ortaya attı. Nazlı Hamarat'ın yarışmadan ayrıldığı hafta içinde uçak biletini dahi aldığını açıkladı. İşte Benim Stilim Eleme gecesinin sonunda ise tekrar sahneye çıkan Nazlı Hamarat ve Melek Balkan bu kez jüri karşısına geçti. Jüri oyunu Nazlı Hamarat'tan yana kullanınca elenen isim yarışmaya sonradan dahil olan Melek Balkan oldu.

10 BİNİN SAHİBİ ÖZDEN CERRAHOĞLU OLDU

İşte Benim Stilim'de kim elendi sorusunun yanıt bulduğu gecede ilk olarak galanın birincisi belirlendi. İşte Benim Stilim'in gala gecesi konsepti olan Pop-Art'ı en iyi yorumlayan isim Özden Cerrahoğlu oldu. Jürinin beğenisini toplayan Özden Cerrahoğlu, 10 bin liralık büyük para ödülünün sahibi oldu. Cerrah Özden; ''İlk defa 10 bin TL'lik ödülü ben aldım. Mutluyum, borçlarımı ödeyeceğim. Pop Art tarzını yaparken çok zorlanmadım, bana zaten "Pop Art Özden" deniyordu. Zorlanacağım bir konu olmayacağını düşünüyordum, aksine daha da zorlandım. Ancak çok iyi olduğumu düşünüyorum.'' dedi.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR'A İKİ YENİ YARIŞMACI

Olaylı yarışmacıları ve güçlü jüri üyeleriyle adından söz ettiren İşte Benim Stilim'in hafta başı ekrana gelen bölümünde sunucu Öykü Serter'den bir de sürpriz haber geldi. Öykü Serter, rekabetin hergeçen gün arttığı İşte Benim Stilim All Star'ın kadrosuna iki sürpriz isim dahil olduğunu açıkladı ve ardından o yarışmacıları stüdyoya davet etti. İşte Benim Stilim'in 1. sezon yarışmacıları; Sara Koçoğlu ve Melek Balkan dahil oldu.

SARA AYŞEM KOÇOĞLU KİMDİR?

20 yaşında ve üniversite öğrencisi olan Sara Ayşem Koçoğlu,Ruh haline göre her tarzdan giyindiğini söylemişti. Uzun kıvırcık saçları ile dikkat çeken yarışmacı ilk haftalar iddialı tarzıyla jüriden tam not alsa da 4. haftanın sonunda yarışmaya veda etmişti.

MELEK BALKAN KİMDİR?

1990 doğumlu olan Melek Balkan, profesyonel voleybolcu, yaşadığı sakatlık nedeniyle voleybolu bırakmak zorunda kalmış. Begüm Kütük'e benzerliğiyle dikkat çeken Melek Balkan, annesinin diktiği kıyafetleri giyiyor.İlerde iyi bir stilist olmayı isteyen güzel yarışmacı, yarıştığı beş hafta boyunca sadece bir kez taç almayı başardı. Melek Balkan 5. haftanın sonunda yarışmaya veda etti.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler