MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'İşte Benim Stilim All Star'da kim elendi?' şok yanıt

Sevilen moda yarışması İşte Benim Stilim All Star eleme gecesi yine nefes kesti. Büyük bir mücadeleyle geçen eleme gecesinde renkli anlar yaşandı. Peki, İşte Benim Stilim All Star'da kim elendi? İşte, yanıt!

Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez'in jüri üyeliğini, sunuculuğunu ise Öykü Serter'in üstlendiği İşte Benim Stilim All Star eleme gecesi ekrana geldi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı eleme gecesinde en düşük oy olarak potaya kalan isimler İşte Benim Stilim'de kalma mücadelesi verirken, elenme riski olmayan yarışmacılar büyük ödülün sahibi olmak için kıyasıya yarıştı. İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinda bir yarışmacı daha hayallerine veda edecek. Peki, eleme gecesin konsepti ne oldu, İşte Benim Stilim All Star'da kim elendi? Tüm ayrıntılar, haberimizde!

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR'DA KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinin bu haftaki konsepti Siyah - Beyaz. Eleme gecesi konukları ise; O Ses Türkiye'de yıldızı parlayan Melis Kar ve Nil Karataş ile kendine has saç stili ile Elif Kaya oldu. İşte Benim Stilim yarışmacıları konsepti siyah-beyaz olan gecede jüriden iyi puanlar almak için podyuma çıktı. Haftanın birincisi olan isim Ayşenur Balcı oldu. Balcı 10 bin liralık para ödülünü kazandı. Bu hafta en düşük oyu alarak yarışmaya veda eden isim ise Neda Poursaeid oldu.

Eleme gecesinde jürinin önüne Sima Şerafettinova ve Neda Poursaeid çıktı. Her iki yarışmacı da bu hafta başında All star ekibine katılmıştı. İşte Benim Stilim All Star jürisi oylama sonunda elenen ismi belirledi. Jürilerden Nur Yerlitaş 'Neda' elensin dedi. Kemal Doğulu her iki yarışmacıyı da beğenmediğini belirterek Neda adını verdi. İvana Sert de Neda ismini elenmek üzere söyledi. Uğurkan Erez ise 'hiç birinizi beğenmedim ikinizi de elerdim' diyerek Neda adını verdi.

NEDA POURSAEİD KİMDİR?

İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarından olan Neda Poursaeid yarışmaya İran'dan katıldı. Azeri asıllı olan Neda Poursaeid 4 aydır da İstanbul'da yaşıyor. Bu sebepten Neda'nın Türkçesi tam olarak iyi değil. 26 yaşındaki güzel en büyük hedefi oyuncu olabilmek. Neda yarışmaya katılma amacı olarak kendini Türkiye'de tanıtmak olarak açıklıyor. Uzun yıllardır sporla uğraştığını söyleyen Neda fiziğine güvenmesinin yanı sıra fitnes eğitmenliği yaptığını belirtiyor. Oyunculuk eğitimi alacağını belirten güzel yarışmacı bir ajansa kayıt olmak istediğini söylüyor. Neda ayrıca kickbox yapıyor ve basketbolla uzun süre ilgilendiğini belirtiyor. Neda Poursaeid yarışmaya yabancı olarak katılanlar arasında en çok dikkat çeken olmak istediğini de her fırsatta dile getiriyor. Güzelliği konusunda hep olumlu görüşler aldığını belirten Neda bu haftaki elenen isim oldu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler