MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Benim Stilim eleme gecesi Tv 8'de ekrana geldi

Tv 8 ekranlarının fenomen tarz yarışması İşte Benim Stilim eleme gecesiyle ekrana geldi. Birbirinden tarz yarışmacıların podyumda boy gösterdiği İşte Benim Stilim'de bu hafta kimin eleneceği merak ediliyordu. Merakla beklenen eleme gecesinin konuk jüri üyeliğini Hande Yener yaptı.

"İşte Benim Stilim'de kim elendi?" sorusu bu akşamki eleme gecesinde yanıt buldu. Tv 8 ekranlarının sevilen yarışması 6 Mart Cuma akşamı ekrana geldi. Eleme gecesinin sürpriz jürisi ise Hande Yener oldu.

KONSEPT KANAT

Her hafta ilginç konseptlerle izleyici karşısına çıkan İşte Benim Stilim yarışmacıları bu hafta ''kanat'' konseptiyle podyumda yürüdü. 7 yarışmacı eleme gecesinde elenmemek için mücadele etti ancak bir isim İşte Benim Stilim'e veda etti. Jüri üyelerinin beğenisini kazanmak için kıyasıya yarışan yarışmacılar birbirinden eğlenceli şovlara imza attılar. Eleme gecesinin sonunda ise "İşte Benim Stilim'de kim elendi?" sorusu yanıt buldu.

İşte Benim Stilim'de 'Kanat' konseptli gecede en yüksek puanı Maria Surina aldı. "İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi?" sorusunun cevabı da belli oldu. Özden Cerrahoğlu ve Nazlı Sultan'ın eleme için önerildiği gecede, yarışmaya veda eden isim programın en iddialı yarışmacılarından olan Nazlı Sultan Kayaaslan oldu. Geçtiğimiz hafta elenen isim Melisa Şahin olmuştu.

KONUK JÜRİ HANDE YENER

Bu haftanın konuk jüri üyeliği koltuğunda Hande Yener oturdu. Kemal Doğulu'yla yakınlığıyla bilinen Hande Yener, şarkılarıyla stüdyodakileri ve ekran başında izleyenleri coşturdu. İlginç stiliyle dikkat çeken Hande Yener'in eleme gecesinde giyeceği kıyafet merak konusu...

Her hafta şovlarıyla göz dolduran Ivana Sert bu hafta da şovuyla nefes kesti. Sert, Lady Gaga" kılığında sergilediği dansıyla geceye renk kattı. İşte Benim Stilim Eleme Gecesi Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Öykü Serter'le 6 Mart Cuma akşamı TV 8'de ekrana geldi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler