MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Benim Stilim yarışmacısı Dilara Yaşar şoke etti

Tv 8'in sevilen moda yarışması İşte Benim Stilim'in yeni sezonuna damga vuran isim Dilara Yaşar oldu. Güzel yarışmacının Selena Gomez'e benzerliği dikkat çekti. Peki İşte Benim Stilim yarışmacısı Dilara Yaşar kimdir?

Jüri koltuğunda Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Hakan Akkaya'nın yer aldığı, sunuculuğunu ise Öykü Serter'in üstlendiği İşte Benim Stilim yeni sezonu 8 Şubat Pazartesü günü başladı. Birbirinden iddialı "no name" isimlerin yarıştığı İşte Benim Stilim'de bazı yarışmalar ilk bölümden sivrilmeyi başardı. Bu isimlerden biri de Dilara Yaşar oldu. Hollywood starı Selena Gomez'e benzerliğiyle dikkat çeken Dilara Yaşar, Öykü Serter ve Nur Yerlitaş arasında ilginç bir diyaloğun yaşanmasına neden oldu. İşte Benim Stilim'e dönüşüyle hayranlarını sevindiren Nur Yerlitaş, Dilara Yaşar'ı Hollywood'un genç starı Selena Gomez'e benzetti. Öykü Serter ise Nur Yerlitaş'a karşı çıkarak Hollywood'un asıl starının Banu Alkan olduğunu söyledi. Peki Selena Gomez'e benzerliğiyle bir anda dikkatleri üzerine çeken Dilara Yaşar kimdir?

İşte Benim Stilim'de bu sezon yarışacak olan yarışmacıların isimler şöyle; Yeşim Aydın, Dicle Turgal, Bahar Candan, Tuğba İldiz, Yağmur Aktaş, Meral Avcı, Zeynep Vuran, Dilara Rabiya Yaşar, Esin Çepni, Selay Topçuoğlu, Özge Sarı, Melike Çamlıoğlu.

DİLARA YAŞAR KİMDİR?

İşte Benim Stilim'in genç yarışmacısı Dilara Yaşar, İstanbul'da 1993 yılında dünyaya geldi. İstanbul Bahçelievler'de oturan güzel yarışmacı eğitimine İstanbul Üniversite Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde devam ediyor. Dilara Yaşar doğallığa önem verdiğini söylüyor ve günlük hayatında makyaj yapmaktan hoşlanmadığını dile getiriyor. Bacak boyunun kısa olmasından şikayetçi olan Dilara Yaşar, vücudunda en çok yüzünü beğendiğini ifade ediyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler