MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'İşte Benim Stilim'de arabayı kazanan kim oldu?' sorusuna şok yanıt

İşte Benim Stilim'de arabayı kim kazandı? sorusu çekişmeli geçen bir haftadan sonra yanıt buldu. Cumartesi günü yaşanan gala gecesinin ardından haftanın en yüksek puanını toplayarak İşte Benim Stilim'de arabayı kazanan isim belli oldu.

Ekranların sevilen stil yarışması İşte Benim Stilim 26 Eylül Cumartesi akşamı sevenleriyle buluştu. İzleyicilerin nefes kesen bir mücadeleye tanık olduğu İşte Benim Stilim All Star'da bu hafta araba heyecanı yaşandı. Hafta boyunca en yüksek puanı toplayarak araba sahibi olmak isteyen yarışmacılar gala gecesinde de ''ikon'' konseptiyle podyumda boy gösterdiler.

İşte Benim Stilim All Star gala konseptine uygun olarak da gecenin konukları Ümit Besen, Mine Koşan, Nejat Alp oldu. Peki İşte Benim Stilim'de arabayı kim aldı? Merakla beklenen bu soru yanıt buldu. İşte Benim Stilim All Star'da arabayı kazanan isim Ayşegül Doğan oldu.

Ebru Gündeş'i canlandıran ve arabayı kazanan Ayşegül Doğan, ilk açıklamasında "Hırslı olduğum için çok mutluyum. Buraya geldiğimde duygularımı dışarıda bırakıyorum. Yarış benim için çok önemli. Bu arabaya çok ihtiyacım vardı" diye konuştu.

İşte Benim Stilim'de arabayı kazanan Ayşegül Doğan 186 puan aldı. İşte Benim Stilim All Star araba ödülü yarışını hafta boyu önde götüren Özden Cerrahoğlu ise 185 puanla büyük ödülü kıl payı kaçırdı.

İŞTE BENİM STİLİM GECESİNDE YAŞANANLAR

İşte Benim Stilim'de arabayı kazanan isim belli oldu. Ancak gecede yaşananlar bununla da sınırlı kalmadı. Yaşadığı talihsizliklerden söz eden Didem kendisini eleştiren yarışmacılarla tartıştı ve jürinin yorumları sırasında gözyaşlarına hakim olamadı. Sempatik tavırlarıyla ve dansıyla dikkatleri üzerine toplayan İşte Benim Stilim All Star'ın Zennube'si Emel Özkızıltaş, koltuktaki yerini alamayınca jüri üyeleri ve yarışmacılar kahkahaya boğuldu. Özden Cerrahoğlu Aysel Gürel performansıyla çıktı. Ayşenur Balcı ise ABD'nin sansasyonel şarkıcısı Miley Cyrus performansıyla büyük beğeni topladı. Ezgi Baylar, Bob Marley parodisiyle sahnedeydi. Nurcan ise PSY'nin geçen yıla damga vuran ikonik şarkısı Gangnam Style ile sahneye çıktı. Aycan da müthiş bir Whitney Houston canlandırmasıyla kardeşinin başarısına ortak oldu.

İŞTE BENİM STİLİM'DE PUAN SIRALAMASI

Ayşegül Doğan: 186, Özden Cerrahoğlu:185, Aycan-Nurcan Şencan:183, Nazlı Kayaaslan:180, Ezgi Ünal:178, Nihal Candan:175, Ezgi Baylar: 165, Ayşenur Balcı:156, Çiğdem Çelik:153, Emel Özkızıltaş:152, Nazlı Hamarat:145, Didem Akın:142

Vitrin


En Çok Aranan Haberler