MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Benim Stilim'de Nazlı Hamarat'dan rekor fiyata ayakkabı

İşte Benim Stilim olaylı yarışmacılarıyla gündemdeki yerini koruyor. İşte Benim Stilim'in bu hafta en çok konuşulan ismi Nazlı Hamarat oldu. Nazlı Hamarat'ın 6.750 TL değerindeki ayakkabıları, İşte Benim Stilim jüri üyelerini de şaşırttı.

İşte Benim Stilim, haftaya ilginç görüntülerle başladı. TV8 ekranlarında seyirciyle buluşan ve tüm moda tutkunlarının ilgiyle takip ettiği İşte Benim Stilim'in 5 Ekim günü ekrana gelen bölümünde Nazlı Kayaaslan ve Nazlı Hamarat konuşuldu.Eşinin ölümünün ardından hemen yarışmaya dahil olmasıyla eleştiri oklarının hedefi olan Nazlı Hamarat'ın son bombası ayakkabıları oldu. Lüks yaşamıyla zaman zaman gündeme gelen Nazlı Hamarat'ın 6.750 TL'lik ayakkabısı İşte Benim Stilim'e damga vurdu. Rakamı duyan arkadaşları şoke olurken, İşte Benim Stilim jüri üyeleri ayakkabının hatrına yüksek puanlar verdi. 6.750 TL'lik ayakkabılarını sosyal medya hesaplarından da paylaşan Nazlı Hamarat, görmemişlikle suçlandı.

İşte Benim Stilim'den ani bir şekilde ayrılma kararı alan Nazlı Kayaaslan ise tartışmalara açıklama getirmek için İşte Benim Stilim stüdyosuna misafir oldu. İşte Benim Stilim All Star'dan ayrıldığını birinci ağızdan kendisi açıklamak istediğini ifade eden başarılı yarışmacı, nişanlısı Ümit Akbulut ile ilişkisinde evlilik kararı aldığını ve yarışmanın yoğun temposuyla hazırlıkları yürütemeyeceğinden bir tercihte bulunduğunu söyledi. İşte Benim Stilim'de yarıştığı süre zarfında yüksek oylar toplayan Nazlı Kayaaslan smokin tarzı kıyafetiyle jüriyi ve izleyiciyi büyüledi. Nazlı Kayaaslan arkadaşlarına başarılar dileyerek podyumdan ayrıldı.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR'A İKİ YENİ YARIŞMACI

Olaylı yarışmacıları ve güçlü jüri üyeleriyle adından söz ettiren İşte Benim Stilim'in hafta başı ekrana gelen bölümünde sunucu Öykü Serter'den bir de sürpriz haber geldi. Öykü Serter, İşte Benim Stilim All Star'ın kadrosuna iki sürpriz isim dahil olduğunu açıkladı ve ardından o yarışmacıları stüdyoya davet etti. Gün geçtikçe rekabetin dozunun arttığı yarışmaya Sara Koçoğlu ve Melek Balkan dahil oldu. Melek Balkan ve Sara Koçoğlu 1. sezonda yer alan yarışmacılardı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler