MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Benim Stilim eleme gecesinde büyük sürpriz

İşte Benim Stilim yeni sezonunda ilk elenen ismi belli oldu! İşte Benim Stilim'den bu hafta kim elendi? sorusunun 12 Şubat'ta açıklandı. Peki dört kişinin eleme potasına kaldığı İşte Benim Stilim'de kim elendi?

İşte Benim Stilim 6. sezonda ilk eleme gecesi 12 Şubat Cuma akşamı ekrana geldi. Giydikleri kostümler ile İşte Benim Stilim podyumunda boy gösteren ve jüri karşısında ter döken yarışmacılardan en düşük puanı alan yarışmacı programa veda etti. Peki bu hafta İşte Benim Stilim'de kim elendi?

Kırmızı Halı konseptiyle izleyici karşısına çıkan İşte Benim Stilim'in bu haftaki konuğu ise Banu Alkan oldu! Türkiye'nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışan İşte Benim Stilim'in birbirinden renkli yarışmacıları podyumda Kırmızı Halı konseptinde en yüksek puanı alabilmek için ellerinden geleni yaptılar. Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği jüri kadrosunda Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Hakan Akkaya'nın yer aldığı İşte Benim Stilim'in yeni sezonunda birbirinden renkli şovlar da ekran başındakilere keyifli anlar yaşattı. Peki bu hafta İşte Benim Stilim'de kim elendi? Ekranların en çok izlenen stil yarışması İşte Benim Stilim Eleme Gecesi 12 Şubat Cuma akşamı saat 22.45'de TV8'deydi...

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?

Eleme gecesinde en düşük puanı alan Dicle Turgal ve Özge Sarı eleme potasına kalan ilk isimler oldu. Üçüncü adayı ise İşte Benim Stilim'in diğer yarışmacılar belirledi. Arkadaşlarından en fazla "elensinler" oyu alan Melike ve Meral ile birlikte toplamda 4 kişi eleme adayı oldu. Uzun süren bekleyişin ardından İşte Benim Stilim'de kim elendi sorusu ortak jüri kararıyla yanıt buldu. Dicle Turgal ilk haftasında yarışmadan elenen isim oldu.5 bin liralık büyük ödülün sahibi ise Yeşim Aydın oldu. Bütün bir hafta aldığı puanlarla Yeşim Aydın, Bahar Candan ve Yağmur Taktaş jüri karşısına çıktı. Jüri oy birliğiyle 5 bin liralık ödülü Yeşim Aydın'a verdi.

NUR YERLİTAŞ İLE BAHAR KARŞI KARŞIYA GELDİ

İşte Benim Stilim'in son bölümünde Bahar Candan yorumları ve asi tavrıyla jüriyi yine çileden çıkarttı. Podyum sırası Melike Çamlıoğlu'na geldiğinde sözü alan Zeynep Vuran, Melike'nin kombinini beğenmediğini söyledi. Zeynep "İzmir'liyim diyorsun bence iyi kombin yapıncaya kadar kimseye İzmir'liyim deme" dedi. Bu yorum karşısında Melike ise kimseyi memleketiyle bütünleştirmemesini istedi. Bahar Candan ise sürekli İzmir'e gittiğini ama Kordon'da hiç böyle rüküş bir kız görmediğini söyledi. Nur Yerlitaş ise Bahar'ı uyardı ve "Bu ukalalığın nereden geliyor" diye sordu. Bahar ise Melike'nin kendisini özel üniversitede okuduğu için aşağıladığını söyledi. Nur Yerlitaş ile Bahar bir kez daha karşı karşıya geldi. Nur Yerlitaş'ın uyarılarını dikkate almadan konuşmaya devam eden Bahar Candan'a Nur yerlitaş'tan sert uyarı geldi. Nur Yerlitaş " Kızım bir sus, bu ne cüret ya... Çocuk parkında mısınız?" dedi. Bu tepki karşısında Bahar Candan, "Sustum" dedi ve konuşmasını sonlandırdı.

İŞTE BENİM STİLİM YARIŞMACILARI

YEŞİM AYDIN

Yeşim Aydın 21 yaşında daha önce çalışma hayatı olmasına rağmen belirli bir mesleği yok. Yeşim bilim kurgu filmlerine bayıldığı gibi kitap konusunda tam tersi romantik. Biraz fazla sinirli ve agresif olmasına rağmen bu huyunu haksızlığa veya üzerine gelindiğinde dışa vuruyor. Genelde sakin ve eğlenceli. Giyim tarzını daha çok street fashion olarak yorumluyor ama istediği zaman her tarzı kendine uyarlayabildiğini düşünüyor.

BAHAR CANDAN

Bahar Candan, on sekiz yaşında Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okuyor ve diğer aile bireyleri gibi avukat olmak istiyor. Bahar bebekliğinden itibaren bulunduğu her ortamın kucuk güzel kızı olmuştur. İşte Benim Stilim'de ve kariyeri boyunca egolarını doğru şekilde törpulemeyi umuyor. Gercek bir instagram fenomeni olan Bahar'ın en buyuk hayali onu çok seven cok sayıda insanların olması ki bunu hak ettiğini düşünüyor. Bahar aynı zamanda bir Miley Cyrus hayranı.

DİCLE TURGAL

icle TURGAL 1 Şubat 1981 İstanbul doğumlu.Marmara Üniversitesi mezunu. Sıcak ve samimi bir yapıya sahip, bir kova burcu kadını olarak stil sahibi ve gün geçtikçe birikimleri öğrenimlerini birleştirerek kendini geliştireceğini düşünüyor ve öğrenmenin yaşı olmadığına inanıyor. Hedeflediği gelecek planlarında bu yarışmanın ona bir basamak olacağını ve gelecek zamanlarda geriye baktığında geçmişte kalan güzel bir renk olacağını düşünüyor. Kendini moda aşığı bir kadın olarak görüyor ve bunun her alanından keyif alıyor.

DİLARA RABİA YAŞAR

1993 yılında İstanbulda dünyaya gelen Dilara Rabia Yaşar, İstanbul Bahçelievler'de oturuyor. İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı öğrencisi. Doğallıktan çok hoşlanan yarışmacı günlük hayatında makyaj yapmıyor. Vucudunda en beğendiği yer ayırt etmeksizin yüzü. Beğenmediği yeri ise bacak boyunun kısa olması. Bir kedisi var onun hayatında bir şans olduğunu düşünüyor. Moda anlayışı ise geniş bir yelpazeye sahip, tek bir tarzı yok... Ruh haline göre ve kendisine yakışanı giymeye çalışıyor. Girdiği her yerde dikkat çektiğini iddia ediyor.

ESİN ÇEPNİ

Esin Çepni, 24 temmuz 1993'te İstanbul Eminönü'nde dünyaya geldi. Bir çok iş tecrübesinden sonra şuanda lisanslı makyaj uzmanlığı yapıyor. Annesi ve ablası dışında Ballı ve Pamuk adında iki kedisi ile birlikte yaşıyor. Esin'in küçük yaştan itibaren tam bir hayvan aşığı olduğu söylenebilir. Aynı zamanda çocukları da çok seviyor. Onu en çok kızdıran şey yalan söylenmesi ve haksızlık yapılması ve tabi birde yağmurlu havada taksi bulamamak. Sinirlendiği zaman kilometrelerce yürüyüş yapar sakinleşince geldiği yolu geri döner. Esin, kendisini fiziksel olarak yormak zihnindeki yorgunluklardan uzaklaşmasını sağlıyor.

MELİKE ÇAMLIOĞLU

19 Mart 1997 Ankara Keçiören doğumlu olan Melike Çamlıoglu, İzmir Tireli anne babanın iki kız çocuğundan en küçüğüdür. Babasının görevi gereği Türkiye'nin bir çok yerini gezen Melike, öğrenimine bir çok yerde başlayıp en son Tire Öğretmen Lisesi'nde tamamlamıştır. Şuan çok sevdiği ve istediği şehirde olup Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat Yönetimi bölümünü kazanmış olup özel bir kurumundan spikerlik eğitimi almıştır.

MERAL AVCI

Meral Avcı 1987 Ardahan doğumlu. istanbulda yaşayan Meral, Okul Öncesi Eğitim ve Psikolojisi mezunudur, ayrıca özel bir sanat okulunda Fashion designer eğitimi alırken iş temposu yüzünden ikinci eğitimini yarım bıraktı. Seyahat etmek, ata binmek, yüzmek, plates ve aletli jimlastik vazgeçilmezleri arasında. Kendi sesini beğenmemesine rağmen şarkı söylemeyi çok seviyor... Sinemaya gitmek, açık havada yürüyüş yapmak, ailesi ile vakit geçirmek Meral'e terapi gibi geliyor.

ÖZGE SARI

Özge Sarı, 12 mayıs 1991 İzmir doğumlu bir Çerkez kızı. Afyon Kocatepe Fakultesi Turizm Seyahat İşletmeciliği bölümünden mezun. Uzun süre bankacılık yapmıştır. Özge'nin modaya olan ilgisi bankacılığının önüne geçmiştir . 1.77 boyunda ve 55 kilodur. 90-60-92 vücut ölçülerine sahip olan güzel yarışmacı yemek yemeyi çok seviyor. Boğa burcu ve tam bir alişveriş canavarıdır . Özge için İşte Benim Stilim demek; ''Hırs, samimiyet, ve iddia'' demek.

SELAY TOPÇUOĞLU

Selay Topçuoğlu 1984 İstanbul doğumlu, lise öğrenimini Ankara'da tamamladıktan sonra Radyo-Televizyon, Spikerlik ve de Uluslararası Profesyonel Aşçılık eğitimi almış. Aldığı eğitimleri kendi içinde birleştirip bir çok restoranta danışmanlık hizmeti vermiş. Bir sene içinde verdiği 45 kg ile azmin başarı getirceğini herkese kanıtlamış. "umudunu kaybetmiş insanlara umut olmaya geldim" sloganıyla yarışmaya katılan Selay; kendini merhametli, sıcakkanlı ve tam bir hayvansever olarak tanımlıyor.

TUĞBA İLDİZ

Tuğba İldiz 18 Aralık 1988'de İstanbul'da doğdu. Anadolu Üniveritesi İktisat bölümünü bitirdi, İstanbul Üniversitesi Yönetim bölümünde ise 4. sınıfta. 6 yaşında profesyonel olarak artistik cimnastik ile tanışan Tuğba bu dalda 39 madalyaya sahip. 14 yaşından beri profesyonel olarak da dans eden Tuğba, Ajda Pekkan, Murat Boz gibi sanatçıların sahnesinde ve Anadolu Efes'in Cheerleader grubunda Efes kızlarında yer aldı.

YAĞMUR TAKTAŞ

Yağmur Taktaş 20 yaşında ve Adanalı. Ailesinin tek kız çocuğu. Adana'da Anadolu Lisesi Mezunu olan ve üniversite hayatına bu yıl başlamak isteyen Yağmur, bu programda kendine birşeyler kattıktan sonra moda mı oyunculuk mu kararını netleştirerek üniversiteye başlamak istiyor. Alışveriş yapmak, yemek yemek, yemek yapmak, arkadaşlarıyla sosyal aktiviteler yapmak en sevdiği şeyler arasında.

ZEYNEP VURAN

Zeynep Vuran, 25.09.1993 Bursa doğumlu. Babası aslen Tokatlı annesi de Bulgaristan göçmeni olan Zeynep'in anneannesinin yanında Bursa'da büyüdü. Anneannesine çok düşkün. Trakya Üniversitesi Turizm mezunudur. Zeynep, küçükken içine kapanık bir çocukken büyüdükçe kendini ifade gücünü keşfetmiş ve hep kendi ayakları üzerinde durma taraftarı olmuştur. Okulla arası pek iyi olmasa da kendi zekasını hep bir üstte görmüş ancak bunu insanları aşağılama yöntemi olarak hiçbir zaman kullanmamıştır. Haksızlığa, yalana ve adaletsizliğe asla katlanamaz. Tam bir terazi kadını olan Zeynep bulunduğu her ortamın güzel düzenli mis kokulu olmasını seviyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler