MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'İşte Benim Stilim'de kim elendi?' Eleme gecesi şaşırttı

İşte Benim Stilim Ünlüler formatına ilk veda 8 Ocak Cuma gecesi gerçekleşti. İşte Benim Stilim Ünlüler'de jüriyle tartışma yaşayan Neslihan Önder'in kurtarılması, şaşırttı. Peki, İşte Benim Stilim'de kim elendi?

Şarkıcısından, DJ'ine mankeninden stilistine kadar sanat dünyasının stil sahibi ünlülerini bir araya toplayan İşte Benim Stilim Ünlüler'in ilk elemesi 8 Ocak gecesi yapıldı. Öykü Serter'in sunuculuğunu, İvana Sert, Neslihan Yargıcı, Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez'in üstlendiği moda yarışması "İşte Benim Stilim'de kim elendi?" sorusu gecenin ilerleyen saatlerin belli oldu. Giydikleri kostümler ile İşte Benim Stilim podyumunda boy gösteren ve jüri karşısında ter döken ünlülerden jüri tarafından en düşük puanı alan yarışmacı programa erkenden veda etti.

Hande Yener ve Serdar Ortaç'ın konuk olacağı İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesinde yarışmacılar, Dans ve 80'ler konsepti ile hünerlerini sergiledi. Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder arasından bir isim "İşte Benim Stilim'de kim elendi?" sorusunun yanııt oldu. Heyecanlı dakikaların yaşandığı, üzgün surat rozeti alan yarışmacıların yarışmada tutunmak için mücadele edeceği İşte Benim Stilim Ünlüler 'in ilk eleme gala gecesinde 10 bin liralık haftalık ödül için yarışan 14 yarışmacıdan Berna Öztürk kostüm ve dans performansıyla jüriden gecenin en yüksek alarak ödülün sahibi oldu.

İŞTE BENİM STİLİM'İN İLK ELENENİ BELLİ OLDU

Hafta içerisinde jüri ile büyük bir tartışma yaşadıktan sonra stüdyoyu terkedenNeslihan Önder elenecek isimler arasında yer aldı ancak diğer yarışmacılar tarafından koruma altına alındı. Peki sonuç ne oldu? İşte Benim Stilim'de ilk kim elendi?Esra Sönmezer ve Yeşim Erçetin arasından Hakan Akkaya, İvana Sert ve Uğurkan Erez; Esra Sönmezer derken, Neslihan Yargıcı ve Hande Yener; Yeşim Erçetin için gitmesi yönünde oy kullandı. Böylelikle Esra Sönmezer, İşte Benim Stilim Ünlüler'e veda eden ilk isim oldu.

İŞTE BENİM STİLİM'DE ELEME GECESİ BÜYÜK GERGİNLİK

Tv 8 ekranlarının iddialı moda programı İşte Benim Stilim Ünlüler formatı 2016'ının ilk günü 1 Ocak'ta yayına başladı. Ekranların tanınmış yüzlerini bir araya getiren İşte Benim Stilim Ünlüler başlangıcı oldukça iddialı ve gergin yaptı. Eleme gecesi öncesi yayınlanan 7 Ocak İşte Benim Stilim Ünlüler bölümünde Hakan Akkaya'nın eleştirilerine dayanamayan Neslihan Önder, stüdyoyu terketti. Hakan Akkaya ile yarışmacılardan Neslihan Önder arasında Esra Sönmezer yüzünden tartışma çıktı. Esra Sönmezer'in saçındaki örgüyü farkedememesine tepki gösteren Neslihan Önderi son raddede yerinden fırlayıp jürinin önünde duran Esra'nın yanını gitti. Onun saçlarını tutup havaya kaldırarak 'Bu saç mı şimdi' diyerek şoke eden bir reaksiyon koydu. Ardından da stüdyoyu terketip gitti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler