MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Benim Stilim'in unutulmaz yarışmacısı bebeğinin ismini açıkladı

İşte Benim Stilim'in unutulmaz ismi Nur Bozar, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. İşte Benim Stilim yarışmasıyla dikkat çeken Nur Bozar, son olarak bebeğinin ismini açıkladı.

İşte Benim Stilim'in All Star fortmatında kıyasıya mücadele devam ederken, geçen dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Nur Bozar evliliğinin ve hamileliğinin keyfini sürüyor. İşte Benim Stilim'in yeni sezonunda yer alması beklenen ancak hamile olduğu için katılmadığı öğrenilen Nur Bozar, hamilelik sürecini sık sık Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor. İşte Benim Stilim'de yarıştığı süre boyunca Türkan Şoray'a olan benzerliğiyle sık sık gündeme gelen Nur Bozar, hamileliğini ve bebeğinin cinsiyetini sosyal medyadan açıklamıştı. Ani bir kararla yarışmadan ayrılan ve İşte Benim Stilim'e konuk jüri olarak katılan Nihat Doğan ie yaşadığı sert tartışmayla hafızalara kazınan Nur Bozar, bebeğinin ismini de sosyal medyadan paylaştı. İlk kez annelik heyecanı yaşayan İşte Benim Stilim'in olaylı yarışmacısı kızının ismini şu sözlerle paylaştı: "Bu sabah, minik prensesim Kumsal Şener'i görmeye gidiyoruz."

NUR BOZAR KİMDİR?

1990 İstanbul doğumlu olan Nur Bozar, 2012 Miss Model Of Turkey yarışmasıyla dikkat çekmiştir. "Basın güzeli" seçilen güzel yarışmacı, Babutsa'nın "Yanayım Yanayım" adlı şarkısının video klibinin yanı sıra birkaç klipte daha rol almıştır. Türkan Şoray'a benzerliği ile İşte Benim Stilim'de tüm dikkatleri üzerine çeken Nur Bozar, arkadaşları tarafından çok eleştirilmesine rağmen yarışmanın en çok konuşulan ve sevilen ismi olmayı başarmıştır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler