MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte kazanan isimler

Mynet Magazin servisi 'birbak'ın gelenekselleşen yılın en iyileri anketi sona erdi..

2013 yılının en'lerinin belirlendiği ankete katılım yine oldukça fazlaydı. Yüzbinlerce okurun takip ettiği yılın en iyilerini 4. kez magazin servisi okuyucuları seçti. Serenay Sarıkaya ankete katılan binlerce kişiden en fazla oy toplayan isim oldu.

İşte yılın en iyileri ve ankete katılarak ödül kazananların listesi..

YILIN MAGAZİN OLAYI Emret Komutanım dizisinin Foto Fato'su oyuncu Nil Erkoçlar ameliyatla erkek oldu ve Rüzgar ismini aldı.

YILIN EN İYİ ŞARKICISI Sıla

YILIN DİZİSİ Medcezir

YILIN KADIN OYUNCUSU Serenay Sarıkaya

YILIN ERKEK OYUNCUSU Kenan İmirzalıoğlu

Paysage Restaurant'ta Eda-Metin Özülkü yemekli konserine çift kişilik davetiye kazanan kişi: Berna Guney

Kafes Garden'da fasıl gecesi eğlence kazananlar: Gaye Mercan ve Fatma Şahin

erkekpaketi.com'dan erkek ürünleri seti kazananlar: Sema DoĞan Ayyıldız, Kübra Şafak, Berivan Varul Balkan, Mustafa Göker, Serhat Zobu, Hülya Erkmen, Murat Halil Meclis, HaKan Güçlü, Melek Öner ve Onur Bilgiç.

Kazasker Benzin Cafe'den günün menüsü kazanan 5 çift: Yeliz Kocaman, Hacer Gültekin, Başak Arslan, Burak Başçakır ve Rabia Erken.

Can Yayınları'ndan en çok okunan yılın 20 kitabını kazananlar: Güliz Şeker, Muhammed Ulmuslu, Gülcan Topçu, Didem Kuş, Hülya Bezcioğlu, Zeynep Göksal, Buse Mutluer, Esra Açıksöz, Merve Bilgin, Huriye Elidemir, Pelin Özcihan, Seher Özcan, Ebru Eroğlu, Yeşim Çetiner, Okan Alimoğlu, İnci Çoban, Nisan Daldal, Ramazan Adal, İlknur Özdemir ve Demet Ayazlar.

NOT: Kazanan isimlerle en kısa zamanda irtibata geçilecektir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler