MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte, Elçin Sangu'nun gerçek aşkı

Kiralık Aşk ile adından söz ettiren Elçin Sangu'nun verdiği reportajlarda sık sık bahsettiği sevgilisi ortaya çıktı. Elçin Sangu, daha önce sevgilisinden övgü dolu sözlerle bahsetmişti. Peki, Kiralık Aşk'ın Defne'si Elçin Sangu'nun sevgilisi kim?

Kiralık Aşk dizisiyle ilgi odağı olan Elçin Sangu'nun sevgilisi sonunda ortaya çıktı. Daha önce verdiği röportajlarda bir ilişkisi olduğunu dile getiren Elçin Sangu'nun sevgilisi için söyledikleri çok konuşulmuş, hayranları tarafından merak edilmişti. Kızıl tonlarındaki saçlarıyla Kiralık Aşk dizisinde tüm dikkatleri üzerine çeken Elçin Sangu'nun, perakende şirketinde üst düzey yöneticilik yapan Yunus Özdiken ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili Habertürk'ün sorularını cevaplayan Yunus Özdiken, Elçin Sangu ile sevgili olduklarını ifade ederken, "4 yıldır beraberiz" dedi.

"HAYATIMI GEÇİREBİLECEĞİM BİRİ"

Güzel oyuncu Elçin Sangu, verdiği röportajlarda ilişkisi olduğunu birçok kez dile getirmişti. Son röportajında ise sevgilisi Yunus Özdiken için şu sözleri söylemişti: "Erkek arkadaşımın zekasına hayranım. Çok güzel bir üniversitede siyasal bilimler okumuş, master'ını yapmış. O da İzmirli ama İstanbul'da tanıştık. Her şeyden önce sıkıcı bir adam değil, komedi unsurları hayatının içinde hep var. O çok zeki, esprili, bana hitap eden, hayatımı geçirebileceğim biri. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki, benim evrilmeme ve gelişmeme sebep oluyor." Elçin Sangu, röportaj sırasında "Hayran olduğunuz bir erkek var mı?" sorusuna da "Erkek arkadaşımın zekasına hayranım cevabını vermişti."

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Son dönemin en çok konuşulan ismi Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985'te İstanbul'da doğmuştur. Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun olan güzel oyuncu, 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni kazanmış, eğitimine burada devam etmiştir. Elçin Sangu, adını ilk kez 2010 yılındaki "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizisindeki 'Jale' karakteriyle duyurmuştur. Birçok projede bulunan Elçin Sangu için kırılma noktası ise 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi olmuştur. 'Güzide' karakterini canlandıran oyuncu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler