MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümünde yaşananlar

Star Tv'nin sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 6. bölümüyle yine kasıp kavurdu. Tartışmalı dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümünde Anastasia herkesi şaşırtan bir karar aldı. Öte yandan Ahmed çiçek hastalığına yakalandı.

Sultan Ahmed ve Kösem'in iktidarın gölgesinde yeşeren aşkını ekrana taşıyan tarihi dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem 6. bölümüyle devam etti. Beren Saat, Ekin Koç, Hülya Avşar, Anastasia Tsilimpou, Berk Cankat, Mete Horozoğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Gülcan Arslan, Kadir Doğulu, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Nadir Sarıbacak gibi ekranların aranılan yüzlerini bir araya getiren Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümünde Sultan Ahmed'in çiçek hastalığına yakalanması, sarayı fena karıştırdı. İktidarın zarar görmesi endişesine düşen Safiye Sultan, Şehzade Mustafa'yı tahta çıkarmaya hazırlandı. Yayınlandığı her hafta büyük ses getiren, sosyal medyada da sıklıkla tartışılan Muhteşem Yüzyıl Kösem 6. bölümüyle dün akşam Star Tv'deydi!

KÖSEM SULTAN 6. BÖLÜM ÖZETİ

Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümünde Ahmed'in çiçek hastalığına yakalandığı öğrenilir! İktidarın sarsılması telaşına düşen Safiye Sultan, şehzade Mustafa'yı tahta çıkarmak için Halime ile anlaşmaya yapmaya hazırlandı. Ancak taht hazırlığı sürerken hiç beklenmedik birşey oldu ve şehzade Mustafa da hastalığın pençesine düştü! Bu gelişmeyle birlikte 3 asırlık haneden da eşi görülmemiş bir kriz çıktı. Yaşananlar sonrasında Anastasia'yı saraya getiren isim Safiye Sultan ona da kendileriyle gelmesine söyledi ancak Anastasia hayatını hiçe sayıp aşkı için mücadele etti!Hanedenanın sonunun geldiğini düşünen Şahin Giray tahta çıkmak için gün sayarken, yeni bir umut yeşerdi! Ancak Halime'nin vereceği emir son umudu da yok etti! İktidarını kaybetme telaşına düşen Safiye, yeni bir taht adayı ortaya atar. Bu aday herkesi şok etti, yeni bir savaş başlattı! Şehirde başlayan isyan, sarayın kapılarına dayandı! Safiye'nin gerçek yüzüne tanık olan Anastasia, boş durmadı! Sarayda sıkışıp kalan hanedan ölümü beklerken, Anastasia herkesin kaderini değiştirecek bir karar aldı!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler