MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Sensiz Olmaz 2. bölümde yaşanacaklar

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Sensiz Olmaz ilk bölümüyle tam not aldı, 2. bölümde yaşanacaklar merak konusu oldu. Bollywood'un yıldız isimlerinin kadrosunda yer aldığı Sensiz Olmaz 2. bölümünde yaşanacaklar haberimizde!

Hint dizileri Türkiye'ye sevdirmeyi başaran Kanal 7'nin yeni dizisi Sensiz Olmaz, renkli sahneleri ve güçlü kadrosuyla dikkat çekmeyi başardı. Bollywood'un yıldızları Sanaya Irani ve Ashihs Sharma'nın başrollerini paylaştığı Sensiz Olmaz'ın ilk bölümü ardından 2. bölümde yaşanacaklar merak konusu oldu. Genç bir köylü kızı olan Parvati (Sanaya Irani) ve Sınır Güvenlik Kuvvetleri Subayı olan Rudra'nın (Ashihs Sharma) imkansızlıklarla örülü aşkını ekrana taşıyan Sensiz Olmaz 2. bölümünde yaşanacakları sizler için özetledik!

SENSİZ OLMAZ 2. BÖLÜM ÖZETİ

Paro'nun kaçırılması karşısında kayıtsız kalamayan Rudra, duruma müdahale eder ve onu kurtarır. Öte yandan Birpur Kralı olan Param, en yakın adamlarından biri olan Kesari'ye Birpur halkını sınırları korumakla görevli olan BSD Subaylarına karşı halkı kışkırtmak için neler yaptığını anlatır. Param yıllar önce Paro'nun ailesinin de hayatlarını kaybettiği otobüs saldırısı başta olmak üzere Birpur halkını hedef alan pek çok saldırının kendisi tarafından yapıldığını söyler. Tüm bunlardan habersiz olan Paro ise BSD Subaylarından tüm kalbiyle nefret etmektedir. Bu arada BSD Komutanına Birpur'da yüklü bir silah sevkiyatının olacağına dair önemli bir istihbarat gelmiştir. Komutan bu iş için en güvendiği adam olan Rudra'yı görevlendirir. Rudra gizlice Birpur'a gelir ve Birpur krallığındaki düğün eğlencelerine katılır. Bu sırada Paro da bir hafta sonra evleneceği kişi olan Varun ile tanışır.

SENSİZ OLMAZ KARAKTERLERİ

Parvati, Paro (Sanaya Irani): Çocuk yaşta acıların en büyüğünü yaşayarak anne ve babasını kaybeden Paro, tüm acılarına rağmen hayatı pozitif açılardan görmeyi başarmıştır. Onun tüm olumsuzlara rağmen etrafındaki insanları imrendirecek kadar sevgi dolu yapan şey ileride bir gün kendisini sevebilecek bir insanla tanışma hayalidir

Rundra (Ashish Sharma): Parvati'nin tam tersi olan Rundra ise çocukken annesinin evi terk etmiş olmasının yarattığı olumsuz etkiden bir türlü sıyrılamamaktadır. Parvati'nin tersine yaşadıklarının acısını çevresinden çıkarır. Parvati ne kadar sevgi doluysa Rundra da bir o kadar nefret doludur. Annesinin de evi terk etmesinin etkisiyle kadınların güzelliğinin aldatmaca olduğuna inanan Rundra'nın hayatında sevginin yeri yoktur. O kendini kariyerine adamış ve amansız bir Sınır Güvenlik Subayı olmuştur.

Laila (Ankita Sharma): Rudra ve Parvati'nin aşkları arasında kalan Laila'nın gözü Rundra'dan başkasını görmez ve onu elde edebilmek için elinden geleni yapar.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler