MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Sungurlar hangi kanalda, ne zaman başlayacak?' belli oldu

STV ekranının ilgi çeken dizilerinden Sungurlar'dan beklenen haber geldi. Samanyolu'nun Türksat'tan çıkarılması nedeniyle yayını durdulran Sungurlar yeni bölümleriyle yeni kanalında devam edecek. Peki, Sungurlar hangi kanalda, ne zaman başlayacak? İşte, yanıtı!

Samanyolu'nun aksiyon yüklü dizisi Sungurlar'ın yayını, kanalın Türksat'tan düşürülmesi nedeniyle bir süredir durdurulmuş, dizinin sevenleri 'Sungurlar bitti mi, yayınlanmayacak mı?' gibi sorulara yanıt aramıştı. Türksat'tan düşürülme şoku yaşayan Samanyolu Tv, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir karar alarak tüm yeni sezon dizileri; Küçük Gelin, Sungurlar ve Nizama Adanmış Ruhlar'ın çekiminin durdurulduğunu açıklamış, dizinin tekrar bölümlerini ekrana getirmiş ancak yeni bölümler hakkında bir açıklama yapmamıştı.

FOX TV'YE TRANSFER OLDU

Özellikle kanalın en çok izlenen dizisi Sungurlar'ın ise akıbetinin ne olacağı merak konusuydu. İzleyicilerden birçok soru geliyor ancak kanal tüm varlığını satmış çalışanlarının tazminatlarını ödemişti. Samanyolu'nun dizileriyle ilgili soru işaretleri devam ederken Sungurlar dizisiyle ilgili önemli gelişme oldu ve dizinin fanatiklerini sevindirecek bir haber geldi. Gelen son bilgilere göre cumartesi günlerinin iddialı yapımı Sungurlar önümüzdeki günlerde yeni bölümleriyle FOX TV ekranlarıyla izleyiciye buluşacağı öğrenildi, ancak henüz başlangıç tarihi ile ilgili bir açıklama gelmedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler