MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte sinir krizi geçiren Şafak Sezer'in son hali

Doktorların tedavi sürecini uzatmasına rağmen hastaneden kaçmaya çalıştığı yönündeki haberlerle gündeme gelen Şafak Sezer hayranlarına iyi haberi verdi. İşte sinir krizi geçiren Sezer'in son görüntüsü...

Renkli Sayfalar'a konuşan Şafak Sezer, program sunucuları Gülşen Yüksel Salt ile Müge Dağıstanlı'ya selam göndermeyi ihmal etmedi.

Doktorların onayı ile tedavisine evde devam edecek olan Şafak Sezer'in aldığı ağır ilaçlar nedeniyle geç saatlere kadar uyuduğu, bu sebeple de programa telefonla bağlanamadığı öğrenildi.

'ESKİSİNDEN DAHA GÜÇLÜYÜZ'
Ünlü oyuncunun 'Kolpaçino' filminde birlikte kamera karşısına geçtiği arkadaşı Serkan Şengül, Şafak Sezer ile çekildiği fotoğrafı instagram sayfasında paylaştı ve altına şu notu düştü:
Şafak Sezer'in eşi Esra Sezer'in abisi Ozan Kaçmaz 2 gün önce yaptığı açıklamasında Sezer'in sinir krizi geçirdiği iddiasını doğruladı ancak bunun evdeki tartışmadan kaynaklanmadığını ileri sürerek şu açıklamayı yapmıştı:

"Şafak, o akşam Ankara'da yaşayan bir çocukluk arkadaşının kalp krizi nedeniyle öldüğünü öğrenmiş. Bu haber ona çok ağır gelmiş ve kendini kaybetmiş. O yüzden hastaneye kaldırıldı. Olay bundan ibaret."

Sezer çiftinin iki çocukları var.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler