MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yıldız Tilbe'nin eleştirel Sevgililer Günü reklamı sosyal medyayı salladı

Şarkıcı ve bestekar Yıldız Tilbe ilginç bir Sevgililer Günü reklamı için kamera karşısına geçti. "Çare Yıldız Tilbe" sözleriyle yayılan reklam sosyal medyayı salladı.

Türkiye'nin en büyük GSM operatörlerinden olan bir firma, 14 Şubat Sevgililer Günü reklamı için romantik şarkıların ustası Yıldız Tilbe ile anlaştı. Klip tadında olan ve seksen yedi saniye süren Yıldız Tilbe'li Sevgililer Günü reklamı sosyal medyaya damga vurdu. "Kandıramazsın Beni'' adlı şarkıyı reklama uyarlayan ve sözlerini değiştiren Yıldız Tilbe'nin "Sevgilililer Günü'nde Çare Yıldız Tilbe" sözleriyle biten klibi özellikle twitterda büyük ilgi gördü.Aşk şarkılarının kraliçesi Yıldız Tilbe'nin reklam yüzü olmak için istediği ücret ise dudak uçuklattı. İlk kez bir reklamda oynayan Yıldız Tilbe'nin 14 Şubat Sevgililer Günü reklamından 1 milyon dolar aldığı iddia ediliyor.

YILDIZ TİLBE'NİN SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL BESTESİ

Sevgililer günü yine gelirken herkes ayrı bir panikken, ay ortasında cepler delikken çiçekçi abla gülerken kokudan hediye olur mu, mumlu yemek doyurur mu? Ya aç kalırsın ya ödül alırsın iade farkı yok mu? Emojiler kalpli yazışmalar, kıymetli. Peluş ayıymış, kalpli balonmuş hiç almasak olur mu? Al sana 14 Şubat, Timeline'ın haline bak! Her fotoda ayrı tad, gösteriş olsun maksat. 1,2,3,4 tamam, daha da kutlayamam. Aşkı da yalnızlığı da bir güne sığdıramam. Her sene 14 şubat atlatamazsın rahat, her fotoda aynı kalo, gösteriş olsun maksat 1, 2, 3, 4 kere denedik olmadı işte! Sevgililer Günü'nde çare Yıldız Tilbe! Selam yalnızlık biz geldik.

YILDIZ TİLBE KİMDİR?

16 Temmuz 1966 tarihinde, İzmir'de dünyaya gelen Yıldız Tilbe, romantik aşk şarkıları ve ilginç tarzı ile Türk halkının gönlünde taht kurmayı başarmıştır. Zaza ve Kürt asıllı olan şarkıcı, altı çocuklu bir ailede dünyaya gelmiştir. Şarkı söylemeye küçük yaşlarda başlayan Yıldız Tilbe, 18 yaşından önce evlenmiştir. Bu evliliğinden "Sezen Burçin" adında bir kız çocuğu dünyaya getirmiştir.İlk sahne deneyimini 1990 yılında, Cengiz Özşeker'in patronu olduğu bir kulüpte yaşayan Yıldız Tilbe'nin hayatı 1991 yılının sonlarında Sezen Aksu ile tanışmasıyla değişmiştir. Sezen Aksu'nun vokalistlik teklifini kabul eden sanatçı, minik serçenin konserlerinde ve albümlerinde vokallik yapmıştır. İlk albümü olan Delikanlım'ı 1994 yılında çıkarmıştır. Bu yıllarda birçok sanatçıya hit olan şarkılar vermiş, vokaller yapmıştır. Zor bir gençlik geçiren Yıldız Tilbe, 90'lı yılların sonlarında İstanbul, Bursa ve Eskişehir'de çeşitli gece kulüplerinde çalışmaya başlamıştır. 2001 yılında çıkardığı "Gülüm" isimli albümü ile yıldızı yeniden parlamaya başlamış, ve 2002 yılında çıkardığı "Haberi Olsun" isimli albümü ilgi toplamıştır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler