MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İvana Sert Dada Dandinista 14. bölümünün konuğu oldu

Cumartesi akşamlarının vageçilmezlerinden biri haline gelen Dada Dandinista son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Dada Dandinista 14. bölümde Ayşe Hatun Önal, İlker Ayrık, Fırat Tanış, İvana Sert, Suat Sungur, Suzan Kardeş, Hakan Bulut; Katran filminden Wilma Elles, Yağmur Tanrısevsin, Atşen Batıgün ve Aşkım Kapışmak'ı konuk etti.

Okan Bayülgen'in sunduğu Dada Dandinista 14. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Merakla beklenen Dada Dandinista 14. bölümünde yine birbirinden ünlü, sevilen konukları konuk etti. Eğlenceli yarışmaları, farklı bölümleri ve sahne şovlarıyla Star Tv'de izleyenleriyle buluşan Dada Dandinista ekrana geldi.

Dada Dandinista 14. bölümüyle cumartesi gecesini evde geçirenlere eğlenceli dakikalar yaşatırken, Okan Bayülgen'in konuklarıyla yaptığı keyifli muhabbet pazar sabahının erken saatlerine kadar devam etti. Canlı yayın sürprizleriyle dolu olan Dada Dandinista'da, birbirinden ünlü konuklar, canlı sahne şovları, diziler-filmler-şarkılar-türküler ve çılgın yarışmalar var.

Okan Bayülgen'in meşhur Medya Arkası, sosyal medyada deprem etkisi yaratan "En Acıtıcı Bölüm", Konukların mazisini deşen "Geçmişini Silemezsin" ve daha bir dolu eğlence Dada Dandinista'da yer aldı

AYŞE HATUN ÖNAL DADA DANDİNİSTA'DA

Programın bu haftaki konukları; Şarkılarıyla Ayşe Hatun Önal; Yapışık Kardeşler filminden İlker Ayrık, Fırat Tanış, İvana Sert, Suat Sungur, Suzan Kardeş, Hakan Bulut; Katran filminden Wilma Elles, Yağmur Tanrısevsin, Atşen Batıgün ve ilişki uzmanı yazar Aşkım Kapışmak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler