MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İvana Sert ve Sinan Akıman barıştı

Geçtiğimiz günlerde ayrılan Sinan Akıman ve İvana Sert barıştı. Çift Bülent Ersoy'u dinlemeye gitti, birbirlerini öpücük yağmuruna tuttu.

Kısa bir zaman önce yollarını ayıran Sinan Akıman İvana Sert çifti barıştı. Bülent Ersoy'u dinlemeye giden Sert ve Akıman samimi pozlar verdi. 7 aydır birlikte olan ve evliliğe doğru adım adım ilerleyen çift geçtiğimiz günlerde ayrılmıştı. Birliktelerken çocuklarından da onay alan çiftin yollarını ayırması yakınlarını şaşkına uğratmıştı. Ayrılığa gerekçe ise Sinan Akımandan gelmişti. Akıman: "Ivana jüri üyesi olduğu 'Bu Tarz Benim' yarışmasında çok açık giyiniyor, erotik danslar yapıyor, dayanamıyorum'' demişti.

Geçtiğimiz aylarda nişanlanarak, evlilik yolunda önemli adımlar atan Ivana Sert-Sinan Akıman çiftinin ayrılıklarının nedeninde pek çok açıklama gündemdeydi. Akıman bu ayrılığın ardından "Ivana'ya 'Kılık kıyafetine biraz çekidüzen ver' dedim ama beni dinlemedi. Biz eskikafalı insanlarız, kaldıramıyoruz bunları. Ona göre reyting önemli ama bizde onur ve namus daha önemli" diye konuşmuştu.

Ayrılığın esas nedeninin kılık-kıyafet olmadığı, Akıman Ailesi'nin bu birlikteliğe karşı olduğu iddiaları da vardı. Sinan Akıman'ın daha önce Dışişleri Bakanlığı'nda görev yapmış babası Nazmi Akıman; oğlunun Ivana Sert ile evlenmesine şiddetle karşı çıktığı söylentileri ortaya çıkmıştı ancak ünlü çiftin ayrlıkları kısa sürdü. Geçtiğimiz akşam Günay Restoran'da görülen Sinan Akıman ve İvana Sert samimi tavırlarıyla dikkatleri üzerine topladı. Ardından Bülent Ersoy'u dinlemeye giden çift birbirlerini öpücük yağmuruna tuttu. Akıman-Sert ikilisi mekan çıkışında da kameralara mutluluk dolu pozlar verdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler