MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

James Bond'un başrol oyuncusundan olay açıklama

James Bond'u başarıyla canlandıran Daniel Craig'den şaşırtıcı bir açıklama yaptı. Dört kez 'James Bond' karakterine hayat veren Daniel Craig, "Bir daha James Bond'u oynamaktansa elimdeki bardağı kırıp bileklerimi kesmeyi tercih edeceğim." dedi.

Yeni James Bond kim olacak tartışmaları sürerken, İngiliz aktör Daniel Craig'den sürpriz bir açıklama geldi. Bugüne kadar dört kez "James Bond" karakterine hayat veren Daniel Craig, tartışmalara ilginç bir cevap verdi. Time Out dergisine konuşan usta oyuncu, serinin yeni filmi Spectre'ın gösterimine girmesini günler kala "Bir daha Bond'u oymaktansa bileklerimi keserim." dedi.

Artık kendi yolunda ilerleyeceğini belirten, James Bond için seçilecek karaktere de şu mesajı verdi. "Kim seçilirse ona iyi şanslar. Benim umurumda olan tek şey ben bu filmleri yapmayı bıraktığımda serinin iyi bir yerde olması ve bayrağı devralacak kişinin iyi bir iş çıkartması.Rolün gerektirdiği fitlikten daraldığı açıklamalarından anlaşılan Daniel Craig, ' Bir daha asla' dese de bir daha James Bond filminde oynaması durumunda nedenini de şimdiden açıkladı: "Sadece parası için."

JAMES BOND FİLMİNİN TARİHİ

James Bond, Ian Fleming tarafından 1952'de yaratılan hayali bir İngiliz ajan karakteridir. Fleming, 1964 yılında ölünceye dek bu karakter etrafında birçok roman ve küçük hikâyeler yazmıştır. Kingley Amis, John Pearson, John Gardner, Raymond Benson ve Charlie Higson gibi isimler de James Bond hikâyelerini yazmaya devam etmiştir. Filmden önce romanları da çıkmasına rağmen; James Bond EON Productions film serisi sayesinde tanınmıştır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler