MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jennifer Aniston, İtiraf Oyununda gizli sırlarını açıkladı

Ünlü aktris Jennifer Aniston, katıldığı TV şovunda 'sır itiraf ettirme oyunu'nda uçakta pilotla, yardımcı pilotla, hatta hostesle ilişki yaşadığını ifsa etti. Aniston'ın cevapları kafaları karıştırdı.

Hollywood'un güzel aktrislerinden Jennifer Aniston, çarşamba günü The Ellen Show'a konuk oldu. Sunucu Ellen DeGeneres'in kendisiyle 'sır itiraf ettirme oyunu' oynama teklifini kabul etti.

Güzel oyuncu ve sunucu, iki yüzünde farklı ibarenin olduğu raketi eline aldıktan sonra Ellen hiç vakit kaybetmeden ünlü aktrise "Ben asla bir uçakta cinsel ilişkiye girmedim" dedi. Aniston kısa bir tereddüdün ardından, sunucunun "katılmak zorundasın" yönündeki uyarısı sonrasında ilişki yaşadığını kabul etti.

AKTRİSİN UÇAK MACERALARI SUNUCUYU DA SEYİRCİLERİ DE ŞOK ETTİ

Ellen sorularda daha da ileri giderek, "Kokpitte hiç ilişkiye girmedim" dedikten sonra ünlü oyuncu stüdyodaki seyircilerin kahkahaları arasında elindeki raketi kaldırarak ilişkiye girdiğini onayladı. Sunucu DeGeneres ise o kadar ileri gitmediğini söyledi. 47 yaşındaki oyuncunun, uçakta pilotla, yardımcı pilotla, hatta hostesle ilişki yaşadığını kabul etmesi hem sunucuyu ve stüdyodaki konukları şoke etti

ÜNLÜ OYUNCUNUN CEVAPLARININ DOĞRULUĞU TARTIŞMA KONUSU OLDU

Sunucu Ellen'ın "Küçük bir paket yer fıstığı yerken uçakta hiç ilişkiye girmedim" ifadesi üzerine yıldız oyuncu, elindeki cevap raketi bırakarak "Ne? Hayır! Bu iğrenç" ifadelerine yer verdi.

Jennifer Aniston'ın cevaplarının gerçeği mi yansıttığı yoksa oyuna mı ayak uydurduğu kafalarda soru işaretleri bıraktı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler