MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jennifer Lopez'in olay doğum günü kıyafeti

Dünyaca üne sahip Şarkıcı Jennifer Lopez, yeni yaşını sevgilisi ve yakın dostlarıyla kutladı. 46 yaşına giren Jennifer Lopez'in transparan elbise gecenin en çok konuşulan konusu oldu.

Latin Pop Şarkıcı Jennifer Lopez, 46. yaşını 28 yaşındaki sevgilisi ve dostlarıyla New York'un gözde mekanlarından birinde kutladı. Genç kızlara taş çıkaran fiziğiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Jennifer Lopez, görüntüsüne güvendiğini doğum günü partisi için seçtiği transparan kıyafetiyle de gösterdi. Yeni yaş partisine sevgilisiyle elele gelen Jennifer Lopez, siyah transparan bir elbise tercih etti. 2008 yılında ikiz bebek sahibi olan güzel şarkıcının seksi elbisesi gecenin en çok konuşulan konusu oldu.

JENNİFER LOPEZ KİMDİR?

24 Temmuz 1969 doğumlu olan Şarkıcı Jennifer Lopez, My Little Girl adlı filmde küçük bir rolde oynadıktan sonra In Living Color'da Fly Girl dansçısı olmuş, ilk başrol oyanama fırsatını Selena adlı biyografik bir filmde yakalamıştır. Jennifer Lopez, Out of Sight filmiyle 1 milyon dolar üzerinde kazanan ilk Latin oyuncu olmuştur. Kariyerine oyunculukla başlayan Jennifer Lopez, müzik dünyasına ilk olarak On the 6′le albümüyle adım atmıştır. Latin Ameriaklı şarkıcı, müzik dünyasında pek çok başarıya imza atmıştır. Jennifer Lopez; 2000′li yılların en başarılı 3. kadın ve 2000'li yılların radyoda en çok dinlenen 8. kadın sanatçısıdır. 2000′li yılların en başarılı 8. dans/club sanatçısıdır. "Ain't It Funny" şarkısı 2000′li yılların en popüler 2. şarkısı, en iyi 2. pop şarkısı ve en iyi 3. R&B şarkısı seçilmiştir. 2010 yılında Dünya Müzik Ödülleri'nde sanata üstün katkılarından dolayı efsane ödülünü kazanmıştır. 2013 yılında müziğe katkılarından dolayı Hollywood Bulvarı'ndaki Şöhret Yolu'nda 2,500. yıldıza sahip olmuştur.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler