MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jennifer sıkıcı Jolie muhteşem

Ne zaman ki Jennifer Aniston, Brad Pitt'ten ayrıldı, Hollywood dünyasının gözleri bir an olsun bu ikiliden ayrılmadı

Üstelik bu çalktantılı ilişkiye yeni bir isim daha eklenmişti. Brad Pitt'in 'Mr. and Mrs Smith' filminde tanışıp aşık olduğu kadın.

Usta aktör Pitt, Amerikan Parade dergisine yaşadığı ilişkiler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Brad, uzun zamandan beri ilk defa bu kadar ayrntı vererek konuştu. Üstelik Jennifer'dan epey yakınarak, Angelina'yı da göklere çıkararak...

Brad Pitt, Angelina Jolie'yle olan birlikteliğini yaptığı en akıllıca iş olarak değerlendirdi. Angelina'nın çocuklarının annnesi olmasından dolayı yaşadığı gururdan bahsetti.

47 yaşındaki aktör, 'Moneyball' isimli son filminin tanıtım dönemi için yaptığı bu röportajda filmden çok Jolie - Aniston açıklamarıyla gündeme geldi.

[**JENNIFER ANISTON (FOTO-GALERİ)

**](http://birbak.mynet.com/galeri/jen-ile-birlikte-degilim/144/140026)

Dergiye, "90'lı yılları saklanarak ve tüm bu ünlü kakafonilerini göğüslemek zorunda kalarak geçirdim" şeklinde konuştu. "Sanırım evliliğim biraz böyle gelişti. Bu tip patetik duygulardan kurtulmak, kendimi kurtarmak için" dedi.
2000 yılında Aniston'la evlenen Brad, beş yıl evli kalmıştı.

[ANGELINA JOLIE (FOTO GALERİ)](http://birbak.mynet.com/galeri/angelina-psikopat/136/143519)

Angelina Jolie'nin muhteşem bir anne olduğuna da değinen oyuncu, "Herkes gibi günü geldiği zaman evleneceğiz. Yedinci çocuğu ise henüz düşünmüyoruz" diyerek evlenip evlenmeyeceklerine dair dönen dedikodulara da noktayı koymuş oldu.

Başrolünü Brad Pitt'in oynadığı 'Moneyball' filmi, 23 Eylül'de ABD'de gösterime girecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler