MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jessica Alba Türkiye ve Belçika'daki saldırıları lanetledi

Alba, yaşanan patlamanın ardından Fransa ile Belçika'nın kenetlendiğini, Türkiye'nin yalnız bırakıldığını ifade eden bir paylaşım yaptı.

Türkiye'de art arda yaşanan patlamaların ardından Avrupa sessizliğini korurken Türkiye, Paris ve Brüksel saldırılarında duyarlı tutum sergiledi. Avrupa'nın Türkiye'ye karşı çifte standart tutumu bir çok kesimden tepki topladı.

Dünyaca ünlü ABD'li sanatçı Jessica Alba, Avrupa'nın terör konusunda çifte standart gösterdiğini ima eden bir fotoğraf paylaştı.> #France #Belgium #Turkey #PrayForTheWorld #prayforpeace pic.twitter.com/e9ukgmZgE9

PATLAMANIN MEYDANA GELDİĞİ YERLER
13 Kasım 2015- Fransa Paris patlama
22 Mart 2016- Belçika-Brüksel patlama
10 Ocak 2015 - Sultanahmet meydanında patlama
17 Şubat - Ankara Patlaması
13 Mart - Ankara Patlama
19 Mart - Taksim-İstiklal Caddesi Patlama
****
TÜRKİYE YALNIZ BIRAKILIYOR
Fotoğrafta Fransa ile Belçika'nın kenetlendiği ancak Türkiye'nin yalnız bırakıldığı vurgusu dikkat çekti. Ayrıca ünlü oyuncunun paylaştığı görselde, terör saldırılarının tarihleri ve hangi ülkelerde yaşandığı da gösterildi.

JESSİCA ALBA KİMDİR?
Jessica Marie Alba (d. 28 Nisan 1981), Altın Küre'ye aday gösterilmiş ABD'li oyuncu. Dark Angel, Günah Şehri, Fantastik Dörtlü ve Maviliklere Doğru, Good Luck Chuck gibi yapımlarda rol aldı. Maksim dergisinin Hot 100, Askmens.com sitesinin 99 En Fazla Beğenilen Kadın ve FHM'in 2007'de yaptığı Yeryüzündeki En Seksi Kadınlar listelerinde bir numara oldu[1][2][3]. Oyunculuk kariyerinde birçok önemli ödül kazanmıştır
****
Film kariyeri
Alba'nın yer aldığı en önemli filmler bir dansçı ve aynı zamanda dans koreografını canlandırdığı Honey,dansçı Nancy Callahan'ı canlandırdığı Sin City ve Marvel'in bir çizgi romanı olan Fantastik Dörtlü'nün sinemaya uyarlandığı Fantastik Dörtlü filmleridir. Alba Fantastik Dörtlü'de Görünmez Kadın, Sue Storm rolü için sarı peruk ve mavi lens kullanmıştır. Ayrıca 2006 MTV Film Ödülleri'nde (MTV Movie Awards) King Kong, Görevimiz Tehlike 3, Da Vinci Şifresi gibi filmler ile ilgili komedi türünde skeçlerde oynadı. Şu anda planlanma aşamasında olan yapımları arasında The Eye and Sisters filmi vardır. "İyi Şanslar Chuck" filminde başarıyla rol almıştır.
****
Özel hayatı
2002'de aktör William DeMeo ile flört etmiş ancak 2003'te ayrılmışlardır. Ayrılık sebebi olarak Jessica Alba, DeMeo'yla anlaşarak ayrıldıklarını söylemiştir. 2004 yılından beri aktör Michael Warren'ın oğlu Cash Warren ile birlikte olan Jessica, Cash'le 2004 yılında Fantastic Four filminin çekimlerinde tanışmıştır. Çift 19 Mayıs 2008 tarihinde belediye binasında sade bir törenle dünyaevine girmiştir. Ve 7 Haziran 2008 tarihinde çiftin kız çocukları Honor Marie Warren dünyaya gelmiştir. 13 Ağustos 2011'de Haven Garner Warren isimli ikinci kızını dünyaya getirmiştir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler