MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jon Snow'un 40'ında ağıt yaktılar

Fenomen dizi Game Of Thrones sezon finalinde Jon Snow'un ölümü sosyal medyayı sallamıştı! Aradan uzun bir süre geçmesine rağmen Game Of Thrones finalinde Jon Snow'un öldürülmesini atlatamadı.

HBO ekranlarının başarılı Game Of Thrones'un vazgeçilmezi haline gelen Jon Snow'un 5. sezon son bölümünde ölümüne izleyicileri inanamamış, yeni sezonda geri döneceğini düşünmüştü ancak dizinin yönetmeni David Nutter, kesin bir dille Game Of Thrones yeni bölümlerinde Jon Snow karakterlerine yer verilmeyeceğini söyledi. Jon Snow'u canlandıran Kit Harrington ise şu açıklamayı yaptı: Bana öldüğüm söylendi. Ben ölüyüm. Gelecek sezon geri dönmüyorum. Size söyleyebileceklerim gerçekten bu kadar. Game Of Thrones'un yapımcısı ve sevilen oyuncusu gayet net açıklamalar yapıyor olsa da . Jon Snow'un hayranları dizinin en önemli karakterini acımasızca öldürmesine tepki görmeye devam ediyor.

Facebook üzerinde "Jon Snow'ın Kırkı" adında bir grup açarak tepkilerini ortaya koyan grup kısa sürede büyük bir kitleye ulaştı. Grubun açıklaması ise şöyleydi: Lod Eddard Stark'ın evlilik dışı oğlu Kara Kale'in seçilmiş son Lord Kuman'ı vefatının 40. gününde siz değerli sevenlerinizi aramızda görmek isteriz. Jon Snow'un ölümününün ardından yakılan ağıt ise diziyle ilgili son bomba oldu. İşte, Jon Snow için yazılan o ağıtın sözleri:

JON SNOW TÜRKÜSÜ SÖZLERİ

Burası Thrones Vadisi. Burada ejderha da var Kızıl Kraliçe. Tazı da var Arya da. Stark oğlu derler benim aslıma, Valerian çeliği dövdürdüm de narinim, Ak gezen soyuna.Duvarlar diktirdim Kuzey yoluna. Aslan da yürekli Stanis geliyor, benim yanıma. Geceler boyunca nöbet tutardım. Yigrit e arada sırada narinim, gözümü kırpardım.

GAME OF THRONES 5. SEZON SON BÖLÜM ÖZETİ

Jon Snow'un ölümünün damga vurduğı Game Of Thrones 5. sezon 10. bölümünde Yediler'i güçlendirip, kendi kazdığı kuyuya düşen Cersei Lannister, Kızıl Kale'ye geri dönebilmek için "itirafı" kabul etti ve utanç yürüyüşüyle cezalandırıldı. Henüz erişkin bir ejderha olmayan Drogon, aldığı mızrak yaralarından sonra Khaleesi'yi resmen dünyanın bir ucuna götürdü. Theon ise Game Of Thrones son bölümünde Sansa'ya nihayet yardım etmeye karar verdi. Brienne, Renly Baratheon'un ağabeyi ve kısmen katili sayılan Stannis Baratheon ile karşı karşıya geldi. Game Of Thrones 5. sezon final bölümünün en çarpıcı sahnesi ise kuşkusuz Özgür Halk'a olan düşkünlüğü sebebiyle Gece Nöbeti'nin hedefi haline gelen, Lord Kumandan'lığa yükselen, Jon Snow'un öldürülmesi oldu.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler