MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Justin Bieber ve Selena Gomez uzun süre sonra birlikte

Genç yıldızlar Selena Gomez ve Justin Bieber, yine birlikte görüntülendi. Selena Gomez ve Justin Bieber'in birlikteyken oldukça rahat davranması, dikkatleri çekti.

SELENA GOMEZ VE JUSTİN BİBEBER'İN HİÇ GÖRMEDİĞİNİZ FOTOĞRAFLARI

Selena Gomez ve Justin Bieber, bir kez daha barıştıkları iddiasıyla sosyal ve yazılı medyanın gündeminde. Sık sık barışıp ayrılan çift geçtiğimiz günlerde birlikte kiliseye giderken görüldü. İddialara göre; dünya magazin basınında sıklıkla yer alan Justin Bieber ve Selena Gomez çifti, kiliseden ayrılırken rahat tavırlarıyla dikkat çekti. İkilinin barıştığıyla ilgili haberler gündeme yeni düşse de Justin Bieber 21'inci doğum günü partisinden beri Selena Gomez ile birlikte.

JUSTİN BİEBER VE SELENA GOMEZ NEDEN AYRILMIŞTI?

Selena Gomez ve Justin Bieber aşkı, 2014'ün son aylarında bitmiş, ikili birbirlerini sosyal medya hesaplarından dahi silmişti. Selena Gomez ve Justin Bieber ilişkisinin Justin Bieber'in çapkınlıkları yüzünden bittiği gündeme gemişti. ABD'li reality yıldızı Kim Kardashian'ın üvey kız kardeşi Kendall Jenner ile Paris'te samimi pozlar veren Kanadalı pop yıldızın Gomes ile olan ilişkisinin bu yüzden sona erdiği iddia edilmişti.

JUSTİN BİEBER KİMDİR?

Şimdilerde Hollywood'un yıldızlarından olan Justin Bieber'in kariyeri video paylaşım sitesi Youtube'a koyduğu videoların 2008 yılında Scoot Braun tarafından keşfedilmesiyle başlamıştır. Justin Bieber'ın ilk single'ı One Time oldukça iyi bir çıkış yakalamış ve One Less Lonely Girl teklisi ile birlikte Kanada Hot 100'de 15'e, Bilboard Hot 100'de ise ilk 20'ye girme başarısı elde etmiştir. Bieber'ın ilk albümü "My World" 17 Kasım 2009'da çıkmıştır. Ayrıca 2. devam albümü "My World 2" büyük başarı yakalamış, albümden çıkan ilk single Baby uluslararası başarı elde etmiştir, Baby klibi ile dünyanın en büyük video paylaşım sitesi Youtube'da en çok izlenen video rekorunu kırmıştır. 2010 yılı Amerikan Müzik Ödülleri'nde "Yılın Sanatçısı", "Yılın Pop/Rock Albümü", "Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı"ve "Yılın En İyi Pop/Rock Erkek Sanatçısı", 2010 yılı MTV Video Müzik Ödülleri'nde "En İyi Yeni Sanatçı" ve 2010 yılı MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde "Yılın Erkek Sanatçısı" ödülünü kazanmıştır. 3.albümü Believe'yi 19 Haziran 2012 de 4 versiyonla çıkaranşarkıcı, bu albümle birlikte 18 yaşında rekor kıran tek sanatçı olarak 2013 Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi ve tarihe geçmiştir.

SELENA GOMEZ KİMDİR?

22 Temmuz 1992 yılında doğam Selena Gomez, şarkıcı ve aynı zamanda oyuncudur. En iyi bilinen rolü Emmy ödüllü Waverly Büyücüleri adlı Disney Channel dizisindeki Alex Russo karakteridir. Kariyerine oyunculukla başlayan Selena'nın kariyeri müzik dünyasına doğru genişlemiştir. Genç şarkıcı; Gomez, Selena Gomez & the Scene adlı pop grubunun kurucusu ve solistidir, Unicef'in ''En Genç İyi Niyet Elçisi'' seçilmiştir. 21 Temmuz 2013'te, "Stars Dance'' adını verdiği ilk solo albümünü yayınlamıştır. Albümü kısa süre içerisinde iTunes'ta ilk sıraya yerleşmiştir. Diğer hit albümü Kis&Tell'deki en iyi parçalar Tell Me Something I Don't Know ve Naturally'dir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler