MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaçak Gelinler 21. bölümü keyifli anlar yaşattı

TV 8 ekranlarının sevilen dizisi Kaçak Gelinler son bölümüyle izleyenlerine eğlenceli anlar yaşatmaya devam etti. Kaçak Gelinler 21. bölümde Selim'in arabası çalındı.

Başrollerinde Selin Şekerci, Açelya Topaloğlu ve Deniz Baysal'ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda Fırat Albayram, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe, Cihan Yenici, Ege Aydan, Şenay Gürler ve Tuğçe Kıltaç'ın yer aldığı Kaçak Gelinler 21. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Tv 8 ekranlarında yayınlanan dizi yine izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı. Bu bölümde Müfit'in sürpriz evlenme teklifi Seniha'yı şaşkına çevirdi. Kaçak Gelinler yeni bölümü geçtiğimiz günlerde ekrana geldi.

Kaçak Gelinler 21. bölümde Şebnem itirafta bulundu ancak bu itiraf beklenmedik kulaklara gitti. Selim'in ise arabası çalındı. Selim çalınan arabasını bulmak için harekete geçti. En büyük destekçisi her zaman olduğu gibi yine Şebnem Gürsoy oldu. Ancak işler planladıkları gitmeyen ikili hırsızların eline düştüler ve bu kez arabanın değil onların yardıma ihtiyacı vardı!

Öte yandan Müfit gençlerden Seniha'ya hazırladığı evlilik teklifi için yardım istedi. Seniha her şeyden habersiz Müfit'in planına uygun hareket etti.
KAÇAK GELİNLER 21. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Vitrin


En Çok Aranan Haberler