MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaçak Gelinler 25. bölüm Tv 8'de ekrana geldi

Tv 8 ekranlarının beğenilen dizisi Kaçak Gelinler son bölümüyle yine eğlenceli anlar yaşattı. Kaçak Gelinler 25. bölümde Şebnem kafenin başına geçti ve kazancını yükseltmek için planlarını hazırladı.

Kaçak Gelinler 25. bölümü Tv8 ekranlarından izleyici karşısına çıktı. Son bölümde kızların başına yeni işler açıldı. Başladığı ilk günden beri seyircilerin beğenisini toplayan Kaçak Gelin son bölümde Şebnem kafenin başına geçti ancak işler umduğu gibi gitmedi. Selim ne kadar bu konuda Şebnem'in yanında durmasa da Şebnem kafenin kazancını yükseltmek için bir plan yaptı. Kaçak Gelinler son bölümü 18 Aralık Perşembe 20.00'de başladı.

Sevilen dizi Kaçak Gelinler son bölümde Şebnem teyzesinden duydukları karşısında yıkıldı. Onu teselli edecek olan isim her zamanki gibi Selim oldu. Şebnem kafenin başına geçmeye karar verdi ancak kafenin zararda olması Şebnem'i yeni bir plan yapmaya itti.. Selim bu işe her ne kadar karşı çıksa da Şebnem kafe konusunda kararlılığını korudu. Kaçak Gelinler 25. bölümde kafeyi kara geçirmek için bir plan yaptı.

Kainat'a gelen yeni iş teklifi Pınar'ı kıskandırdı. Pınar'ın oynadığı oyun yüzünden Kainat ve Şebnem'in arası iyice açıldı. Bu oyundan habersiz Kainat Kaçak Gelinler son bölümde Şebnem'e bağırdı. Almilla Kaçak Gelinler son bölümde aşk acısı çekti. Özgür'ün kendisinden ayrılması Almilla'yı yıktı. Almilla'nın yardımına yetişen isim ise Kaçak Gelinler 25. bölümde Önder oldu..

Vitrin


En Çok Aranan Haberler