MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaçak Gelinler final bölümü sevenlerini ekrana bağladı

Gençlerin büyük ilgiyle takip ettikleri Kaçak Gelinler final bölümüyle Tv 8 ekranlarından son kez izleyicilerle buluştu. Kaçak Gelinler final bölümünde Şebnem, kendisine atılan iftiradan aklandı, Pınar ise Önder'le yakınlaşmaya devam etti.

TV 8'de ekrana gelen Kaçak Gelinler erken final yapma kararı almıştı. Karakterleriyle sosyal medyada fenomen olan dizi Kaçak Gelinler'in yayından kalkacağı bir haftadır konuşuluyordu. Kaçak Gelinler'in resmi Twitter hesabının yapılan açıklamaya göre dizi 22 Ocak'ta yayınlanacak olan 29. Bölümüyle TV 8 ekranlarında son kez yayınlandı. Ancak dizi yapımcısı Kaçak Gelinler'in devam edeceğinin sinyalini verdi. Yapımcı, diziyi yazın başka bir kanalda devam ettireceklerini söyledi. Yeni bölümlerin şu an için tam olarak ne zaman ve hangi kanalda başlayacağı konusunda ise henüz bir bilgi yok.

Kaçak Gelinler final bölümü izleyicisiyle buluştu. Bu bölüm yeni gelişmeler yaşandı. Şebnem internet üzerinden kendisine atılan iftiraya çok sinirlendi. Selim'in desteğiyle ismini akladı. Ancak rakibinin durmaya niyeti yoktu. Sitesi hacklenen Şebnem bir anda karşısında bir sürü mutsuz insan buldu.

Can'ın Pınar'la yaşananları saklaması başına iş açtı. Pınar Önder'le yakınlaşmaya devam etti. Kaçak Gelinler son bölümde olan biteni öğrenen Şebnem, Can'a sert bir tepki gösterdi. Özgür'ün kardeşinin geleceğini öğrenen Almilla çok heyecanlandı. Özgür onu rahatlatmaya çalıştı. Ama Almilla endişelerinde haksız değildi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler