MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaçak Gelinler 22. bölümü ekrana geldi

Ekranların sevilen dizisi Kaçak Gelinler'in günü değişti. Dizinin yayın tarihi cumartesinden perşembeye alındı. Yeni bölümde Kainat'ı kaybetmeye katlanamayan Ege, yeni planlar içine girdi.

İlgiyle izlenen dizi Kaçak Gelinler son bölümü ekrana geldi. Son bölümde heyecanlı anlar yaşandı. Seyirci ekran başına kitlendi, yeni bölümü keyifli bir akşam yaşattı. Geçtiğimiz bölümde Müfit'in evlilik teklifi Seniha'yı şaşkına çevirmişti. Kaçak Gelinler son bölümde Seniha'nın ne yapacağı merak konusu oldu. 22. bölüm dün 20.00'de Star'da yayınlandı.

Kaçak Gelinler son bölümde arabası çalınan Selim'in ise aştan yana şansı iyiye gitti. Şebnem ve Selim sevgiliydi ve Selim'in keyfi gayet yerindeydi. Özgür ve Can ise bu olayı kutlamak için hazırlıklara girişti ancak erkekleri kötü bir sürpriz bekledi. Şebnem'in verdiği beklenmedik tepki herkesi şaşırttı. Selim ise Şebnem'in inadını kırmakta kararlıydı. Kainat'ı kaybetmeye katlanamayan Ege, yeni planlar içine girdi. Kaçak Gelinler yeni gününde yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. 22. bölüm bu akşam ekrana geldi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler