MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaçak son bölümü ekrana geldi

Kaçak 46. bölümü bu akşam Atv'de izleyici karşısına çıktı. Son bölümde Tülay, Ertan'ı konuşturacağını düşündü ancak sonradan pişman oldu. Kaçak son bölümü dün 20.00'de ekrana geldi.

Dün akşam ekrana gelen Kaçak son bölümde sular durulmadı, heyecanlı gelişmeler izleyiciyi bekledi. Ertan ve Faysal son bölümde yine Serhat ve ekibiyle yüzleşmek zorunda kaldı. Bu hafta da izleyici ekran başında yeni sürprizlere şahit oldu.

Haluk Bilginer, Gürkan Uygun, Berk Akman ve daha pek çok oyuncunun yer aldığı heyecan dozu yüksek dizide bu hafta da olaylı geçti. Kaçak son bölümde Serhat, Ertan'la ilgili hakikati ekibine anlattı. Bu sırada Ertan, Faysal'la bonzai işinde yol katetti. Ertan ve Faysal'ın kuracağı yeni bağlantı onları Serhat ve ekibiyle tekrar yüzleştirmek zorunda bıraktı. Kaçak 46. bölümde Tülay, Ertan'ı hayatı konusunda konuşturacağını düşündü ancak bu durumun sonuçları tahmin edilemez oldu. Ertan'a sorduğu sorulara üzülüp, pişman oldu.

Kaçak son bölümde Tülay'ın eniştesi Muhsin'le ilgili şüpheleri, babası Faysal'la aralarına bir duvar daha ördü. Kızıyla tam arası düzelen Faysal'ın yeni sorunlarla canı iyice sıkıldı. Diğer yandan Faysal, Merve ile ilgili emin adımlarla ilerlemek istiyordu. Merve'nin yeni yönlerini keşfeden Faysal, ona patron-çalışan ilişkisinden fazlasını istediğini belli etmek istedi. Bu durumdan rahatsız olan Serhat, Faysal'ı durdurabilecek mi merak edildi. Sevilen dizi Kaçak'ın son bölümünde Merve'nin Faysal'a mı, çocuğunun babası Serhat'a mı inanacağı izleyenleri oldukça meraklandırdı

Vitrin


En Çok Aranan Haberler