MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün 12. bölümde Elif çılgına döndü

Merakla beklenen Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümüyle nefesleri kesti. Kaderimin Yazıldığı Gün 12. bölümde Elif annesinin hapiste bıçaklandığı haberiyle çılgına döndü. Diğer yandan Kahraman ve Defne'nin arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam etti.

Başrollerini Özcan Deniz, Begün Kütük Yaşaroğlu ve Hatice Şendil'in paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün 12. bölümüyle Star Tv ekranlarından izleyenleriyle buluşmaya devam etti. Merakla beklenen dizinin bu bölümünde Kahraman'a çektiği restten beklediği sonuç çıkmayan Defne, evi terk etmeye karar verdi. Öte yandan annesinin hapiste bıçaklandığını öğrenen Elif ise çılgına döndü. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümüyle 13 Ocak'ta ekrana geldi.

Kaderimin Yazıldığı Gün 12. bölümde Kahraman'a 'boşanalım' diyerek rest çeken Defne, umduğunu bulamadı. Bunun üzerine konağı terk etmeye karar verdi. Elif ise annesinin hapiste bıçaklandığı haberiyle çılgına döndü. Annesinin hapisten çıkmasına engel olan Nimet Hanım'dan hesap sormaya konağa giden Elif, karşısında Defne'yi buldu! Maksut ise Elif'in hesabını sormak için beklemeye koyuldu.

Diğer taraftan Ziya'nın aileye bir veliaht gelecek olmasından kaynaklanan sevinci, Kahraman ile Defne gerginliğini öğrenmesiyle sekteye uğradı. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Ziya bu durumdan rahatsız oldu ve kendi adım atmaya karar verdi. Defne'nin ayağına giden Ziya, onu eve dönme konusunda ikna ederken, öte taraftan Kahraman'a da adım atması konusunda istekte bulundu.

Kaderimin Yazıldığı Gün 12. bölümde Kahraman oynanan oyundan oldukça rahatsızdı. Elif'e gerçeği anlatmayı planlamaktaydı. Kahraman'ın bu kararına ise Defne karşı çıktı. Kahraman'a söz geçiremeyen Defne intihar etmeye kalktı. Yaşananlar sırasında Defne'nin hamile olmadığı Şükran tarafından öğrenilince işler tamamen kontrolden çıktı! Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Yörükhan Konağı'nda artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler