MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün 14. bölüm Star Tv'de yayınlandı

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümüyle yine izleyenleri ekran başına kitlemeyi başardı. Kaderimin Yazıldığı Gün 14. bölümde Elif'in çocuğu aldırmama yönünde verdiği karar Kahraman'ı sevindirirken, Defne durumdan memnun olmadı.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 14. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Konusu ve oyunculuklarıyla Salı akşamlarının zirvesine oturan Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümüyle sevenleriyle buluştu. Bu bölümde Elif'in karnındaki çocuğu aldırmadığını öğrenen Kahraman derin bir nefes alırken, Defne bu durumdan pek de hoşnut olmadı... Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük Yaşaroğlu'nun paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün 14. bölümü 27 Ocak Salı akşamı Star Tv'de ekrana geldi.

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Kahraman, Elif'in çocuğu aldırmadığını öğrendi. Bu haber karşısında mutluluğunu gizleyemeyen Kahraman derin bir nefes aldı. Ancak oğlunun ölüm kararını veren annesine karşı kızgınlığını gizleyemedi. Kahraman annesine hesap sormakta kararlıydı. Hesap sormaya gittiğinde ise Kıymet kendi nedenlerini açıklar fakat Kahraman onu dinlemez ve son sözü söyledi. "Senin bundan sonra, Kahraman diye bir oğlun yok."

Tüm olaylardan habersiz olan Defne, Kaderimin Yazıldığı Gün 14. bölümde bebeğin alındığını düşünüyordu. Kahraman'la ilişkisinin düzene gireceğinden umutlu Defne'nin bebeğin alınmadığını öğrenince mutlu olmadı... Sular az da olsun durulmuşken kimsenin beklemediği bir anda Nazlı, Elif'in hamile olduğunu öğrendi. Üzüntüsünü gizleyemeyen Nazlı, ağlayarak ona hesap sordu. Elif çaresiz kalmıştı. Elif'in arkasında duran ise Kahraman oldu. Kahraman suçu üstüne aldı.

Tam bu olayların ortasında, Elif'in annesi Sultan ceza evinden tahliye oldu. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde kızlarına kavuşmak için sabırsızdı. Koşa koşa eve gelirken, İstanbul'un başka bir köşesinde doğum günü kutlanmaktaydı. Kahraman hazırladığı sürprizle Elif'i mutlu ederken, bu tabloyu gören Sultan şok oldu. Elif bunun hesabını verecekti. Artık Kahraman'la Elif'e hiçbir yerde rahat yoktu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler