MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün 15. bölümde Defne-Elif tartışması

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüm izleyenleri Defne-Elif ve Meryem-Kadir yüzleşmelerine tanık oldu. Defne Elif'ten Kahraman'la yakınlaşmasının hesabını sorarken, Meryem ise yıllardır öldü bildiği Kadir'e hesap sordu!

Başladığı tarihten beri ses getiren, ekranların reyting rekorları kıran dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün 15. bölüm sevenleriyle buluştu. Yine heyecan dolu anların yaşanacağı diziyi izleyenler merakla bekliyordu. Dizinin bu bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı; Meryem Kadir'le yüzleşti! Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük Yaşaroğlu'nun paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Kahraman'ın kolye satın aldığını gelen faturayla öğrenen Defne, Elif'e saldırdı. Diğer yandan Kahraman, yaptığı sürprizlerle Elif'i mutlu etmeye devam etti. Kaderimin Yazıldığı Gün 15. bölümüyle 3 Şubat Salı akşamı ekrana geldi.

DEFNE ELİF'E SALDIRDI

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde şirketten gelen fatura Kahraman'ın bir kolye satın aldığını gösteriyordu. Defne bu kolyenin kime alındığını merak etmeye başladı. Aklında ise bir isim vardı: Elif. Hedefteki isim Elif'in evinde gitti ve kolyeyi Elif'in boynunda görünce çıldırdı. Defne, Elif'e saldırdı. Elif ise bunun altında kalmayarak sessizliğini bozdu.

MERYEM-KADİR YÜZLEŞMESİ

Diğer yandan Kaderimin Yazıldığı Gün 15. bölümde Kahraman babasına bebeğin alınmadığını söyledi. Ziya bey bu haber karşısında mutluluğunu gizleyemedi. Bunlar olurken Meryem, Kadir'le yüzleşti. Yirmi yıllık bu yüzleşme çok sert geçti. Meryem bu noktadan sonra ailesine yöneldi. Konak Meryem'in sesiyle çınladı. Kahraman yaptığı sürprizlerle Elif'i mutlu etmeye devam etti. Ancak birkaç saatlik planladıkları kar tatili yolların kapanmasıyla uzadı. Elif ve Kahraman geceyi otelde geçirmek zorunda kaldılar. İkisi için de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler