MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün 16. bölümde planlar bozuldu

Yüksek reytingli dizi Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümüyle sevenleriyle buluştu. İzleyicilere heyecanlı anlar yaşatan Kaderimin Yazıldığı Gün 16. bölümde Defne'nin çocuğu düşürmek için Elif'e zehir verdiğini Kahraman öğrendi.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 16. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Ekranların ilgiyle izlenen dizilerinden Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümü 10 Şubat Salı akşamı Star Tv'de ekrana geldi. Yeni gelişmelerin bir an olsun eksik olmadığı dizinin bu bölümü nefes kesti. Bu bölümde yaşanan olaylar izleyenleri hayrete düşürdü. Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük Yaşaroğlu'nun paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün 16. bölümde Sultan'ın Nazlı'yı da alıp evi terk etmesi Elif'i perişan ederken, Defne bebeğin düşmesi için plan hazırladı.

ELİF KAHROLDU

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Sultan'ın Nazlı'yı da yanına alıp, evi terk etmesi Elif'i kahretti. Defne'nin yıllar sonra ortaya çıkan annesi Neval Hanım'la tartışmaya girdi. Defne'nin ise bu karışıklıklar içinde tek bir amacı vardı, o da ne pahasına olursa olsun Elif'ten kurtulmaktı. Defne gözü dönmüş bir şekilde Maksut'u aradı ve Elif'in yerini söyledi.

KAHRAMAN VE ELİF MAGAZİN BASININDA

Olaylardan habersiz Kahraman ise Elif'i yemeğe götürdü. Kaderimin Yazıldığı Gün 16. bölümde bu yemek Neval'in planları sonucu, magazin medyasına yansıdı. Bu durum herkesi şoka uğrattı. Yakup, Ziya'yla tartıştı. Maksut çıldırdı ve intikam yemini etti. Defne'yse Kahraman'ın Elif'le ilişkisini ortaya çıkardığı için memnun oldu. Defne'nin planı ise ortadaydı. Elif gidince Kahraman kendisine kalacaktı. Bunu gerçekleştirmek için harekete geçti.

DEFNE'NİN PLANINI KAHRAMAN ÖĞRENDİ

Yaşanan sürpriz gelişmeyle de bütün planları altüst oldu. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Defne'nin bebeği düşürmek için kullandığı zehir şişesi Kıymet hanım sayesinde Kahraman'ın eline geçti. Kahraman bunun üzerine Defne'den hesap sordu. Defne köşeye sıkıştı. Anlatacakları da ölüm fermanını imzalamak olacaktı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler