MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün 19. bölüm Star Tv'de ekrana geldi

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde yaşananların ardından Kahraman gerçeği Elif'le paylaşmak ve ona evlenme teklifi etmek istedi. Öte yandan Kahraman ile Elif arasındaki bağ daha çok güçlendi. Kaderimin Yazıldığı Gün 19. bölümüyle izleyenleri yine ekran başına kitledi.

Star Tv ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüm takipçilerinin karşısında oldu. Salı akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün 19. bölümü ise 3 Mart akşamı ekrana geldi.

Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük Yaşaroğlu'nun paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde yaşanacak yeni gelişmeler izleyiciyi ekran başına bağladı. Bu bölümde Kahraman, Elif'e evlilik teklifi etmeyi planladı. Bu planın bir parçası olarak da, Defne'yle konuşup ondan boşanmak istediğini açıkladı. Defne'nin tepkisi ise merak uyandırdı.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 19. BÖLÜM ÖZETİ

Defne, Kıymet'ten, ne yapıp edip Elif'le Kahraman'ın arasını bozmasını istedi. Aksi halde Yakup'la alakalı bildiklerini ailenin diğer üyelerine de anlattı. Bu tehdit işe yaradı. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Kahraman, Elif'e bebekle alakalı gerçekleri anlatacağı sırada odaya giren Kıymet, Elif'i çağırdı ve onu Kahraman'la aralarına mesafe koyması gerektiği, evli bir erkekle bu denli yakın olmasının herkes tarafından yanlış anlaşılabileceği konusunda uyardı ve evden taşınmasını istedi.

ELİF TAŞINDI

Kıymet'in söyledikleri Elif'i etkiledi. Kahraman mani olmaya çalışsa da Kıymet'in dediğini yapıp, ailesiyle birlikte Yörükhan'lara ait başka bir eve taşındı. Fakat bu durum, Kahraman'la Elif arasındaki bağı yıkmak bir yana güçlendirmiş gibi duruyordu.

KAHRAMAN BOŞANMA KONUSUNU AÇTI

Kahraman, Defne'yle konuşup ona boşanmak istediğini söyledi ve bununla da kalmayıp, Elif'e ailesiyle birlikte kalabilecekleri yeni bir ev aldı. Bütün bunlar olurken Şükran ve Yakup cephesinde de hareketli saatler yaşanıyordu. Kaderimin Yazıldığı Gün 19. bölümde Şükran ve Yakup çiftinin evlilik yıldönümleriydi. Fakat Şükran, kocasının kendisinden habersiz rezervasyon yaptırdığı restorana gittiğinde hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı.

DEFNE'NİN KOZU

Kahraman'sa, Elif'e, bebekle alakalı gerçeği itiraf edip, evlilik teklif etmek niyetindeydi. Fakat Defne elindeki son kozu henüz oynamamıştı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler