MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün 20. bölüm Star Tv'de yayınlandı

Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük'ün paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümüyle ekrana geldi. Kaderimin Yazıldığı Gün 20. bölümde; Kahraman aşklarını inkar eden Elif'i konuşmaya iknaya çalıştı.

Farklı konusu ve oyunculuklarıyla sevilen dizi Kaderimin Yazıldığı Gün 20. bölümüyle Star ekranlarından izleyiciyle buluştu. Antakya'lı köklü Yörükhan Ailesi ile sıradan tarım işçisi genç bir kızın kaderin çizdiği yönde kesişen yollarını ve bu kesişmenin hayatlarında yaratacağı fırtınaları konu alan dizide bu hafta işler sarpa sardı. Salı akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümüyle 11 Mart akşamı ekrana geldi.

Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük Yaşaroğlu'nun paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Kahraman Elif'in aşklarını inkar etmesine inanamadı. Defne Kahraman ve Elif karşısında ilk zaferini elde etti. Kerem ise kendini çıkmazda buldu.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 20. BÖLÜM ÖZETİ

Kahraman, Elif'in aşklarını inkar etmesine inanamadı. Ne kadar ısrar etse de Elif'i konuşmaya ikna edemedi. Ama asla pes etmeye niyeti yoktu.

Elif ise bebeğin kendisinin olduğunu öğrendi ve çok mutluydu. Kaderimin Yazıldığı Gün 20. bölümde bir o kadar Kahraman'a kızgındı ve hayal kırıklığı içindeydi. Onun için artık Kahraman yoktu. Bebeği ve hayatıyla ilgili çok önemli bir karar aldı.

DEFNE'NİN İLK ZAFERİ

Defne Kahraman'la Elif'in arasını açmış, ilk zaferini kazanmıştı. Ne var ki Kahraman'dan kurtulması o kadar kolay olmayacaktı. Elif'e duyduğu aşkla yanıp tutuşan Kerem, Meryem ne kadar karşı çıksa da, aşkını sonuna kadar yaşamaya kararlıydı.Dönüşü olmayan bir yola girmek üzereydi.

KIYMET KARARLI

Kıymet'inse bütün derdi sağ salim torununa kavuşmaktı. Bu uğurda yapamayacağı şey yoktu. Yeni planlarını bir bir hayata geçirmeye çok yakındı. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Kahraman Elif'i bulup, konuşmaya çalıştı. Bu uğurda Kerem'le arası açıldı. Dayı yeğenin arasındaki bağ, kopma noktasına geldi.

Kahraman için bebek ve Elif'ten başka hiç bir şeyin önemi yoktur hayatta. Elif'i bulup, sorularının cevabını almaya çok yaklaşmıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler