MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün 23. bölümde Elif-Maksut yüzleşmesi

Star Tv ekranlarının beğenilen dizilerinden Kaderimin Yazıldığı Gün 23. bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Heyecan dolu gelişmelerin eksik olmadığı Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Maksut ile Elif arasındaki hesaplaşma nefesleri kesti.

Merakla beklenen Kaderimin Yazıldığı Gün 23. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Heyecanlı gelişmelerin yaşandığı Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin son bölümüyle 31 Mart akşamı ekrana geldi. Yeni gelişmelerin bir an olsun eksilmediği Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin 23. bölümü her zaman olduğu gibi izleyiciyi şaşırtmaya devam etti.

Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük'ün paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin yeni bölümü nefes kesti. Antakya'lı köklü Yörükhan Ailesi ile sıradan tarım işçisi genç bir kızın kaderin çizdiği yönde kesişen yollarını ve bu kesişmenin hayatlarında yaratacağı fırtınaları konu alan dizide bu hafta Kahraman, ne olursa olsun Elif'ten vazgeçmedi. Ancak arada Defne engeli vardı.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 23. BÖLÜM FRAGMANI

Kerem'le zor anlar yaşayan Kahraman cevap veremedi. Bir an evvel Elif'i Maksut'tan kurtarma derdindeydi. Elif ise alnında silah, Maksut'la yüz yüze kaldı. Artık bu duruma tahammülü kalmadı. Dayısından cevap alamayan Kerem o sinirle konağa gitti. Bir an evvel Elif'i istemeye gidecekti. Nişan da yakındı.

KAHRAMAN PES ETMEDİ

Kahraman, Elif'i Maksut'tan kurtardı ve Maksut'u da adalete teslim etti. Elif'i bu sefer bırakmaya niyeti yoktu. Tekneye götürdü. Sorularının cevabını almaya yeminliydi. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Kahraman Elif'i konuşturmaya çalışırken Nazlı'nın okulundan aradılar. Nazlı bir kaza geçirdi. Elif şoke haldeydi. Üstelik Nazlı'nın yalanı ortaya çıkmak üzereydi.

DEFNE'DEN HAMLE

Her şeye rağmen işleri asla bırakmayan Kahraman, organik tarıma girme konusunda babasını ikna etti. Ama Yakup bundan hiç hoşlanmadı. Kaderimin Yazıldığı Gün 23. bölümde Canan'ın da tarafını seçme vakti gelmişti artık. Bütün bunlar yaşanırken Defne'nin Kahraman ve Elif'in peşini bırakmaya hiç niyeti yoktu, boşanmayı kabul etmedi.

Kerem herkese rest çekerek Elif'i Sultan'dan istedi. Yakup ve Şükran onu yalnız bırakmazdılar. Ama Nazlı ablasının Kahraman'ı sevdiğinden emin oldu. Mutsuz olmasına katlanamadı. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Kahraman'la konuşmanın vakti geldi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler