MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün 25. bölümde Kerem'in hazin sonu

Kaderimin Yazıldığı Gün 25. bölümü bomba gibi bölümle ekranlara geldi. Star Tv'nin iddiaları dizileri arasına girmeyi başaran Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Kahraman ve Elif düğün heyecanı yaşarken Kerem'in korkunç planı herkese şok etti.

Star ekranlarının adından en çok söz ettiren dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün 25. bölümü yayınlandı. Sevilerek izlenen Star Tv dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümünde Defne'nin hamile olduğunu öğrenen boşanmaktan vazgeçti mi, Elif aşkını kalbine mi gömdü? Kaderimin Yazıldığı Gün 25. bölümü 15 Nisan Salı akşamı saat 20.00'de Star Tv'de yayınlandı.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 25. BÖLÜM ÖZETİ

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümünde boşanmak üzereyken Defne'nin hamile olduğunu öğrenen Kahraman şok oldu. Neval de aynı haberi Elif'e vermeye gitmişti. Elif soluğu adliyede aldı, terk edilmenin acısını yaşayan Kerem'in karanlık yüzü iyice ortaya çıktı. Öyle bir plan yapar ki sonu o veya bu şekilde felaketti.

Hapisteki her gününü Elif'i düşünerek geçiren Maksut da büyük bir işin peşindeydi. Veysel'le ince ince planını işlemeye başladı. Yörükhanlar'ın karşısına çıkması çok yakındı. Elif, Defne hamileyken Kahraman'ın boşanmasını istemedi. Kahraman ise ömrünü Elif'le geçirmekten başka bir şey istemiyordu. Bu yüzden hiç düşünmeden Defne'den boşandı. Kıymet'e tekrar konağın hanımlığını kaptıran Şükran, Defne'nin hamile olduğunu evdeki herkesten önce öğrendi. Yakup bunun üzerine büyük bir plan yaptı; tek amacı Kahraman'ı rezil etmekti. Kahraman ailesine Defne'den boşandığını söyledi, üç gün sonra Elif'le evlenecekti. Düğün hazırlıkları başladı. Defne, İbrahim'in Elifler'le olan husumetini öğrendi.

Kaderimin Yazıldığı Gün 25. bölümünde düğün heyecanı yaşandı, halaylar çekildi. Kahraman ve Elif artık mutlu sona çok yakındı. Ne var ki çok yakınlarındaki tehlikenin farkında bile değildiler..

Vitrin


En Çok Aranan Haberler